Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.415
3.892
113
42
Lj
In ukrep imaš, maske na prostem obvezne.....Povsod, tok da je za dobro mero, pa da bo zgledal, da neki delajo, v resnic pa niso nardil nič in tud ne bojo in maske na prostem ne bodo k zajezitvi pripomogle prav nič. Mi je pa zanimiv, kako Janez preusmerja krivdo na rajo, ko nima nobene druge alternative.

Dejansko. To je ukrep ki je samo za imiđ, da dobro zgleda na TV-ju od kakšnih tujih nacionalk. Ampak naredil pa ne bo nič.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.088
11.515
113
Šola na daljavo mi je smiselna, sej se mulci drenjajo po busih, pa še kaj. Tole z maskami je pa mimosun.

mirsi

Predator
4. jun 2014
10.006
-8.342
113
A bo Andrej Šter organiziral kakšne interventne prevoze domov, (tako kot spomladi iz oddaljenih držav ), če je recimo Ljubljančan zaglavil v Mariboru - Saj domov ne bo smel, ne da bi ga policija oglobila.

• Haha
Reactions: guardy

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ti ti Slovenci, niste naložil aplikacije, zdej pa kle mate, maske tud ko greste na polje. Tole je tipičnen psihološki PR. Dons zagroziš s tem in tem, jutri pa mal omiliš, ne, sej mask na prostem pa ne bo treba sam, na busplacih pa to.....in folk ja ok, no še dobr....

Macron jih je zaprl v bajte od 21-6 za 1 mesec in po tem misli vsaj do 1.12. podaljšat... se pa strinjam da maske na prostem kar tako povprek nimajo smisla. Lahko bi recimo zamejili na urbana okolja, ampak je potem spet problem definicije.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.949
1.347
113
Sicer pregovor pravi "Do not attribute to malice what you can attribute to stupidity", ampak... S temi ukrepi nam bodo vsem zjebali zdravje, od otrok naprej. Z ostalimi ukrepi bodo zjebali zdravstvo, ki ga bodo v naslednjem koraku privatizirali. Ker bomo itak napol kripli vsi skupaj, bomo vsi mastno plačevali zdravstvene storitve do konca življenja.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.088
11.515
113
Macron jih je zaprl v bajte od 21-6 za 1 mesec in po tem misli vsaj do 1.12. podaljšat... se pa strinjam da maske na prostem kar tako povprek nimajo smisla. Lahko bi recimo zamejili na urbana okolja, ampak je potem spet problem definicije.
Macronu lohk fejst na hitr Pariz gori, niso tam slovenski biciklisti.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113

Rumeni jopici vstrajajo ze vec kot leto, pa mediji nic ne porocajo (vec). So pa demonstranti dolgo spostovali COVID pravila in zmajsali demonstracije na minimum. Imajo pa v njegovem kabinetu dosti za povedat o "demonstracijah" proti Lukasenku.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.088
11.515
113
Men se zdi to najmanjši problem. Če pa mojga mulca vprašaš, bo pa seveda pogrešal bejbike na vlaku....bo že preživu.

Edit: šolo na daljavo mislim.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.338
850
113
44
povsod malo
Nič mi ni jasno nekaj je janez pravil, da velja od jutri pa ni direktno povedal kaj. Ok masko ves čas... rdeče regije pa so... lokali zaprti odprti? fitnesi? cerkve?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Jutri ob 11h bo tiskovka, zdaj so preveč utrujeni in gredo v Lovsko kočo na Brdu enega ruknit. :cool:

zino

Guru
3. sep 2007
6.681
2.481
113
in če nekaj gori, je vse rešeno.
itak je tu vse jasno na forumu:
nočemo mask, hočemo fitnese odprte, pa gostilne,
pa meje naj bodo odprte
pa karantena naj bo z 80% plače da smo lahko lepo doma,
pa da lahko vavčere izkoristimo,
pa virusa nočemo, oziroma ne obstaja.
to je v glavnem to.

• Jezen sem
  • Ljubezen
Reactions: SamSvoj in jonny77

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.415
3.892
113
42
Lj
Rumeni jopici vstrajajo ze vec kot leto, pa mediji nic ne porocajo (vec). So pa demonstranti dolgo spostovali COVID pravila in zmajsali demonstracije na minimum. Imajo pa v njegovem kabinetu dosti za povedat o "demonstracijah" proti Lukasenku.

Največji kaos v Parizu lahko naredijo kakšni migranti oz. v tej smeri. Ker njih se ne bodo upal tikat, pa če jim zažgejo pol Pariza. Bo pa vsaj zabavno za nas brat kaj v novicah.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.415
3.892
113
42
Lj
in če nekaj gori, je vse rešeno.
itak je tu vse jasno na forumu:
nočemo mask, hočemo fitnese odprte, pa gostilne,
pa meje naj bodo odprte
pa karantena naj bo z 80% plače da smo lahko lepo doma,
pa da lahko vavčere izkoristimo,
pa virusa nočemo, oziroma ne obstaja.
to je v glavnem to.

Virus in virusi obstajajo, so že milijone let. Kar je novega je samo to, da so se elite odločile mučiti ljudstvo, niso bili zadovoljeni imeti samo več, ampak hočejo tudi da ostali trpijo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.219
4.180
113
Coly paste komntarja
PCR testi so pogruntavščina kriminalca, ki je stal za "ponesrečenim poskusom" terorja s svinjsko gripo. Ta se je kasneje izkazal kot popolna blamaža za WHO.

Danes je PCR test OSNOVNI razlog za psihozo zaradi corona cirkusa.
In na osnovi tega sporočala od testa, se danes ustavlja vrtenje zemlje!