Jaooo, spet solanje na daljavo od petega razreda naprej.
Maske obvezne tudi na prostem v rdecih regijah.
Zapiranje v regije.
grozaA se bodo res zaprli tudi fitnessi?!
Pa sej sploh ne vem kje se začne in konča moja regija. Za občine so vsaj table, da si v njej.
A so gostilne odprte al ne? nakupovalni centri? In ja bom preživel brez samo, da se ne bom vozil na malco iz službe potem pa bo zaprto.
Pa sej sploh ne vem kje se začne in konča moja regija. Za občine so vsaj table, da si v njej.
A so gostilne odprte al ne? nakupovalni centri? In ja bom preživel brez samo, da se ne bom vozil na malco iz službe potem pa bo zaprto.
Pa ti so fukneni majkemi.... resno.
a večinoma se je po bolncah širl to rundo...
Pa kako se je 10000 ljudi v bolnicah okužlo?
No ja, 10 delavcev tu, 15 tam, pa je
Koliko se jih je v gostilni, v fitnesu, med aktivnostjo na prostem?
Bi rekel da v gostilni veliko, v fitnesu nekaj na prostem pa zelo malo.
In ukrep imaš, maske na prostem obvezne.....Povsod, tok da je za dobro mero, pa da bo zgledal, da neki delajo, v resnic pa niso nardil nič in tud ne bojo in maske na prostem ne bodo k zajezitvi pripomogle prav nič. Mi je pa zanimiv, kako Janez preusmerja krivdo na rajo, ko nima nobene druge alternative.Bi rekel da v gostilni veliko, v fitnesu nekaj na prostem pa zelo malo.
Problem je, ker številk nimajo. Majo za zdravstvene delavce, za DSO-je in podobne ustanove. Da je pa kdo v gostilni fasu pa itaq ni povedal. Za fitnese pa tako ali tako nimajo številk, NIJZ sam priznal. Zunaj? Ne verjamem da prav veliko. Še med petkovimi protesti so tam eni in isti...