To ti lahko počnejo brez usrane primitivne aplikacije od NIJZ. Rešitev je samo, da ne nosiš pametnega telefona s seboj.
To ti lahko počnejo brez usrane primitivne aplikacije od NIJZ. Rešitev je samo, da ne nosiš pametnega telefona s seboj.
Kitajci imajo v cepivu "mrtev" virus.Res je vektor virus, a vsaj pri AZ niti ni človeški, temveč opičji. In to ne virus covida, temveč eden od več sto respiratornih virusov.
Ni res.Posebnim se zna marsikaj zgodit, kar dokazuješ vsak dan. Airplane mode seveda ustavi vso komunikacijo. Če pa ob vključenem airplane modu vklopiš nazaj podatke, pa seveda tečejo. Ampak tu je težava v uporabniku.
Nobena apk se nima kej posodabljat, če izklopiš mobilne podatke. Bolj verjetno je, da si imel VoLTE vklopljen in ti je potem klic oz. govor deloval prek mobilnih podatkov kljub temu, da si izklopil mobilne podatke.Ni res.
Preden sem šel izven EU, sem izklopil podatke in še roaming, nisem nikoli prek podatkov skušal dostopat do neta, naslednji mesec pa dobim račun za prenos podatkov. Ko sem poklical operaterja za pojasnilo, so mi razložili, da se kljub temu kaka aplikacija lahko posodablja. Pri kom je zdej težava? pri meni, ker nisem imel ugasnjenega?
Operater ima poln k. debilov, ki sicer uspejo priti čez mejo, a nimajo pojma o stroških in se potem izgovarjajo, da so imeli vse ugasnjeno, čeprav seveda niso imeli. Ko pride račun, je pa jok. Takim je najbolje reči, da podatki lahko tečejo, tudi, če je telefon na dnu morja, pa je mir. Naj plačajo za svojo neumnost.Ni res.
Preden sem šel izven EU, sem izklopil podatke in še roaming, nisem nikoli prek podatkov skušal dostopat do neta, naslednji mesec pa dobim račun za prenos podatkov. Ko sem poklical operaterja za pojasnilo, so mi razložili, da se kljub temu kaka aplikacija lahko posodablja. Pri kom je zdej težava? pri meni, ker nisem imel ugasnjenega?
Nekatere vdiranje v svojo zasebnost in intimo nič ne moti, nekatere pač moti.Zanimivo, kako imajo vedno isti uporabniki 1001 težavo, ki je ostali nikoli še nismo doživeli. Najbolje je pa to, da za svoje lastne neumnosti, vedno najdejo neki tretji vzrok, ko je nekdo tretji kriv.
Telefon vrž v kanto, kup si Benefona, pa je zadeva rešena.Nekatere vdiranje v svojo zasebnost in intimo nič ne moti, nekatere pač moti.
30-let nazaj, če se spomniš, so se takratni pomladniki zgražali nad vohunjenjem za državljani in izpostavljali kot višek totalitarizma in nadzora, da so komunisti pred cerkvijo zapisovali kdo je šel v cerkev.
Odsedaj bodo spremljali v katero trgovino,koncert, kdaj si šel )pct aplikacija), s kom si se družil in koliko časa (lanska aplikacija), kam si se peljel (elektronska vinjeta), kam si šel peš, uvajajo kamere z prepoznavo obraza na javnih krajih, snemajo s tem na demonstracijah (potrdil Hojs) .....
Novi predlagani zakon bi pa nadzor policije razširil še na notranje privatne prostore.
Bližamo se digitalni diktaturi po vzoru Kitajske.
![]()
Veliki kitajski brat: prva digitalna diktatura
Kitajska je resničen primer, kaj se lahko zgodi, če nadzor prevlada nad svobodo, družba nad posameznikom, cenzura nad naravnanostjo k resnici. Dobimo državo, kjer medmrežje postaja ključen del največjega nadzorovalnega aparata v zgodovini.www.rtvslo.si
Če tebe ne moti, kam to vodi boš tudi ti kmalu naletel na težavo.
Med časom bivanja v tujini nisem sprejemal in oddajal klicev, VoLTE nisem nikoli vklapljal, kot vidim mi ga tudi telefon ne podpira.Nobena apk se nima kej posodabljat, če izklopiš mobilne podatke. Bolj verjetno je, da si imel VoLTE vklopljen in ti je potem klic oz. govor deloval prek mobilnih podatkov kljub temu, da si izklopil mobilne podatke.
V čem je pa potem sploh štos izklopa mobilnih podatkov? Samo to, da ti razna socialna omrežja ne pushajo notifications al kva?Kot ti je povedal crnobog, če si bil prijavljen v omrežje 4G, o ozadju zaradi tipa omrežja tečejo podatki, čeprav imaš podakte med gostovanjem izklopljene. Če bi se hotel temu izogniti, bi moral omrežje nastaviti na 2G/3G.
In kako z Benefonom lahko grem kupit gate? ker je za tja zahtevana QuRac koda?Telefon vrž v kanto, kup si Benefona, pa je zadeva rešena.
Ta stare okol obrn, pa je.In kako z Benefonom lahko grem kupit gate? keer je za tja zahtevana QuRac koda?
A zdaj boš pa v množino zapenjal, da lahko brihtoliraš dalje, LoooooLPoint je v tem, da ne znaš uporabljati slovenskega jezika, pa množine. Bomo videli, so rekli slepi.
Se ti zavedaš, da ljudem niso hoteli dat 2. odmerka? Dejansko so jih zavračali, tudi mene, ker sem vedel, da bodo slej ko prej mučkali in sem hotu drugo dozo, sam jest sem cepljen znotraj 6 mesecev in mene to zdaj ne tangira.. Človk ima v glavi, da je cepljen, pol ti pa čez noč, brez da bi te opozoril prekličejo potrdilo, brez katerega počas še srat ne boš mogu več. Te budale res niso več niti smešne.Navto sem ze 1 teden nazaj opozarjal.
Itak pa je 8 mesecev veljalo le v Sloveniji. V tujini ne.