NE se cept, ker drugač se namo mel za kej "kregat" tle.Cepite se!

NE se cept, ker drugač se namo mel za kej "kregat" tle.Cepite se!
Itak bomo, 3x cepljeni bodo gušili 2x cepljenim, naj se čimprej spokajo po novo dozo.NE se cept, ker drugač se namo mel za kej "kregat" tle.![]()
Tukaj pokažeš svoj nivo dojemanja. Vse dodatke in vavčerje je država prostovoljno potalala. A bo šlo?Mene pa moti da ti ki so proti cepljenju vseeno veselo prejemajo oz. so prejemali covid dodatke koristijo vaučerje ...
Pa kaj imajo veze vaučerji in cepljenje?Mene pa moti da ti ki so proti cepljenju vseeno veselo prejemajo oz. so prejemali covid dodatke koristijo vaučerje ...
To da limajo linke z yutuba ali pa kar so prebrali na fejsbuku pa niti ne pogledam ker nima vrednosti ala isto kot referendum če neboš proti neboš smel pit vode s pipe.
In spet obratno: zakaj pa bi ga dobil necepljeni, saj ima vse možnosti se BREZPLAČNO cepiti in tako prestopit na varno stran!Bi se pa bilo prej za vprašat ravno obratno, zakaj koronske dodatke (za nevarno delo) dobijo tisti, ki so se cepili in so na varni strani?
Torej so dodatki povsem nepotrebni.In spet obratno: zakaj pa bi ga dobil necepljeni, saj ima vse možnosti se BREZPLAČNO cepiti in tako prestopit na varno stran!
Po tvoji logiki, bi dodatek za delo na višini dobil raje tisti, ki pleže gor kot koza brez zaščite, kot tisti, ki uporablja vso potrebno zaščito?
Zelo obetavno za kafano, ki zmore 5 resnih gostov. Bo hitro naprodaj na dražbi, zaposleni pa na socialki.Hehe, v bistvu se rajš ne cepit. Mi je bilo včeraj v Woopu (kafana) tolk fajn pod klimo, ko sva mulca čakala da je kar groza. Antiwaxerji so najprej na terasi švical, po pol ure so se pa pred dežjem skrival. Notr nas je blo pa ravno ene 5. Gospodsko res.
p.s. In ja kelnerca je hotla potrdila videt..
Samo pet vas je bilo cepljenih?Hehe, v bistvu se rajš ne cepit. Mi je bilo včeraj v Woopu (kafana) tolk fajn pod klimo, ko sva mulca čakala da je kar groza. Antiwaxerji so najprej na terasi švical, po pol ure so se pa pred dežjem skrival. Notr nas je blo pa ravno ene 5. Gospodsko res.
p.s. In ja kelnerca je hotla potrdila videt..
Po neki resoluciji sveta Evrope morajo cepljenja znotraj EU ostati prostovoljna - razen če ne.Če povzameš zbrko tu gor, prej glasni antivaxer dr yt kaže s prstkom, kot pa kaj drugega.
Tukaj bo večji problem, in sicer pritiski delodajalcev in podoben šrot. Ker naši vrli nimajo jajc rečt cepljenje je obvezno, bi radi da bi se ljudje cepli prostovoljno. Sam besede prostovoljno ravno ne štekajo. Nekak v smislu seksali bi al da ne uđe. In to bo nova tema za jesenske dni.
Ni tu point. Če bi rekli, da je cepljenje obvezno, bi potem morali odgovarjat za posledice cepljenja, tudi odškodninsko.....Ker naši vrli nimajo jajc rečt cepljenje je obvezno, bi radi da bi se ljudje cepli prostovoljno. Sam besede prostovoljno ravno ne štekajo. Nekak v smislu seksali bi al da ne uđe. In to bo nova tema za jesenske dni.