Sem mislil da si ti pravoslavec in ne musli.Aha, torej je rešitev pol manjša rjuha, katerih gre v prostor 2x več, potem imam to deli z 2, pa je to to, da njihova verska svoboda ne bo okrnjena.
Sprašujem, da ne bo treba ob obisku policije skozi zakristijo tečt.
Mene pa preseneča, ta za vstop v verske objekte na rabiš PCT pogojev, tako kot za v gostilno.Aja samo res, madona no, kaj nisi tega že prej napisal. Muslimani bodo imeli pol manjše rjuhe, kristjani bodo pa na hitro naredili večje klopi s čimer bodo vsi najprej podvojili število sedišč kar se bo delilo z dva in bodo na koncu na istem, kot da ni ukrepov pa so vsi zmagali. Me pa preseneča, da te tako skrbi dobrobit policistov, to ti res ni podobno.
Ne gre za navadni virus. Tudi privatnika v jacuziju prepozna in se ga izogne.Mene pa preseneča, ta za vstop v verske objekte na rabiš PCT pogojev, tako kot za v gostilno.
Kako virus ve, da je v cerkvi, da se tam ne bo širil?
Spet te otroške kmetavzarske "fore"? Ne gre drgač knede?On je kvečjemu pravosralec.
mešanc in taki so najhujši. Ne eni ne drugi jih ne marajoSem mislil da si ti pravoslavec in ne musli.
Ker se ne more, ker imamo vseskozi maske se razkužuje in nas varuje Bog, kako je pa pri tvojih pa ne vem!Mene pa preseneča, ta za vstop v verske objekte na rabiš PCT pogojev, tako kot za v gostilno.
In ti isti potem vsepovsod drugje, trgovinah, gostilnah... Birme, obhajila in fešte. Glih danes sem se z enim menil, kako bo obhajilo organiziral, in se pizdil nad gostince, ker ga ne pustijo v gostilno.Ker se ne more, ker imamo vseskozi maske se razkužuje in nas varuje Bog, kako je pa pri tvojih pa ne vem!
v gostilni se pijanci derejo en na drugega, v cerkvi pa vsi sespetajo. si videl kdaj kako se korona aerosolno prenasa, ce se clovek dere??Mene pa preseneča, ta za vstop v verske objekte na rabiš PCT pogojev, tako kot za v gostilno.
Ne vem kam ti hodiš, v cerkvi ljudje pojejo, molijo naglas, v restavraciji pa kaj takega že dolgo nisem slišal.v gostilni se pijanci derejo en na drugega, v cerkvi pa vsi sespetajo. si videl kdaj kako se korona aerosolno prenasa, ce se clovek dere??
Pol pa še naj kdo reče, da tak pametnega virusa ni človek vzredil v laboratorijuAli pa, ko sedis na srecanju, vsi strogo maske, razmik, razkuzevanje... potem gres pa s temi istimi na poslovno kosilo, pa vse sprosceno kot pred 2020.
A tako si ti to dojel?Ali pa, ko sedis na srecanju, vsi strogo maske, razmik, razkuzevanje... potem gres pa s temi istimi na poslovno kosilo, pa vse sprosceno kot pred 2020.