Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.251
3.747
113
41
Lj
Otroka v petek popoldan na celjski urgenci niso želeli sprejeti brez negativnega hitrega testa, na katerega je čakal 40 minut. Komadina je priznal, da obravnava ni bila v skladu "z utečenim protokolom", saj bi ga moralo zdravstveno osebje do znanega izvida namestiti v tako imenovani sivi coni urgentnega centra, "kjer bi se bolečina lahko najbrž tudi bolje nadzorovala". Bolnišnica dogodek obžaluje in se zanj opravičuje.

Ampak odgovarjal pa ne bo nihče.
Vrnit vse dodatke in jih bolj uporabno porabiti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.591
7.264
113
Direktorica je ob tem zatrdila, da pri nujnih primerih ne bo več prihajalo do zamika obravnave, ne glede na izpolnjevanje PCT-pogoja.

Kaj ta meša drek z nujnimi primeri in PCT? Tu je bilo govora o otroku ki je itak izjema povsod.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.019
-5.355
113
Direktorica je ob tem zatrdila, da pri nujnih primerih ne bo več prihajalo do zamika obravnave, ne glede na izpolnjevanje PCT-pogoja.

Kaj ta meša drek z nujnimi primeri in PCT? Tu je bilo govora o otroku ki je itak izjema povsod.
Problem je, ker zanje tudi srčni infarkt ni nujen primer - in pošljejo človeka v zdravstveni dom da mu izdajo napotnico, pa izgleda da tudi opekline otroka niso nujen primer.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.251
3.747
113
41
Lj
Vlada priznava da so cepiva brez veze in da naj se uporablja Regeneron

19. jul 2007
2.958
1.675
113
Moraš biti pa resno mentalno moten, da potegneš tak sklep iz tega (aja, to je LeQuack iz Alterja, vse jasno potem :bonk: :bonk: ).

Cepiva so namenjena preprečevanju okužb oziroma vzpodbujanju imunskega sistema za lažje prebolevanje bolezni in cepivo se aplicira pred samo okužbo.
Monoklonska protitelesa so namenjena potrjeno okuženim (PCR test), za lažje prebolevanje bolezni in se infuzijo aplicira po okužbi (ja, tudi tu dobiš pikico).

Kako uporaba monoklonskega protitelesa pri necepljenem 65-letniku dokazuje, da so cepiva zanič, mi pa res ni jasno.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Pa nizke doze aspirina zgleda tudi zmanjšujejo smrtnost za prib. 50%. Če se ne motim, je pri nas mogoče dobiti 100mg aspirin le na recept.

Zgleda, da bodo tudi v msm ugotovili, da zgodnje zdravljenje s kombinacijo zdravil res pomaga.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.591
7.264
113

Opravičila oče ne sprejema​

Oče dečka Matija Cigler opravičila bolnišnice ne sprejema, saj je, kot pravi, naloga zdravnikov tudi lajšanje bolečine. "Meni je še vedno nerazumljivo, da ni prišlo do takojšnje oskrbe. Tu je šlo za trpljenje štiri leta starega otroka zaradi opeklin, vemo, da je pri opeklinah bolečina lahko huda," jepovedal za Radio Slovenija.

Da so zdravniki dolžni lajšati bolečine, poudarja tudi zastopnica pacientovihpravic Cvetka Jurak. "Naloga vseh zdravstvenih delavcev je, da vedno lajšajo bolečino, ki je povezana z zdravstvenim stanjem," je povedala.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.528
1.937
113
na temni strani lune

Opravičila oče ne sprejema​

Oče dečka Matija Cigler opravičila bolnišnice ne sprejema, saj je, kot pravi, naloga zdravnikov tudi lajšanje bolečine. "Meni je še vedno nerazumljivo, da ni prišlo do takojšnje oskrbe. Tu je šlo za trpljenje štiri leta starega otroka zaradi opeklin, vemo, da je pri opeklinah bolečina lahko huda," jepovedal za Radio Slovenija.

Da so zdravniki dolžni lajšati bolečine, poudarja tudi zastopnica pacientovihpravic Cvetka Jurak. "Naloga vseh zdravstvenih delavcev je, da vedno lajšajo bolečino, ki je povezana z zdravstvenim stanjem," je povedala.

Neeeeee kovid paničarji, bodo sedaj vpili, da so ga prehitro obravnavali in da je kovid najnujnejšenajpomembnejšiohinsploh prioriteta.

Ko bedaki ploskajo bedastim kovid ukrepom, sledijo tudi takšni primeri. Hvalabogu se je tukaj (in še marsikdaj) izšlo "lepo", je pa zagotovo veliko primerov, ko se ne....

Urgenca je urgenca z razlogom. Kovid, v kolikor ni primaren problem, se ga rešuje "usput", ne pa da se otroka pošlje čakati v avto....

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113
kljub močni cenzuri komentarjev na 24ur, je v njih še vedno zajeto vse kar si narod misli o jagodnem izboru slovenske inteligence, ki vodi boj proti covidu. Vredno branja.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
:valjamse:

Komentarji pod članki kjer vedno nastopajo (velikokrat eni in isti) ekstremisti in ki so praktično vedno še bolj ekstremni od najbolj ekstremnih primerkov na alterju so vredni branja? Dej ne seri no :aplauz:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.579
-8.895
113
Ja no, zblojencem so vredni branja njihovi zblojeni somišljeniki, nič novega. Ovčke gredo na kupček blejat :evil:

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Če ena stran ne da miru - zakaj bi druga? :D

303krn.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.591
7.264
113

A res no, bejz no bejz :)

• Všeč mi je
Reactions: javr

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113

"The COVID-19 vaccine is safe, effective, & our best defense against the virus, but should always remain voluntary & never forced," he said in a tweet announcing his latest order.
Nedojemljivo za slovenske politike. In njim podložne politmedicinske biroje, imenovane "svetovalna skupina".