Deli in vladaj. Zakaj bi bila vlada bad guy če so lahko to delodajalci.Carsko bi bilo tole…
Med delodajalci je že slišati predloge, naj vlada uvede obvezno cepljenje.
Deli in vladaj. Zakaj bi bila vlada bad guy če so lahko to delodajalci.Carsko bi bilo tole…
Med delodajalci je že slišati predloge, naj vlada uvede obvezno cepljenje.
Dej ne sekiraj se. Temu se bo ognil, ker bo vpisal SDS članarino.šarc je še mnogo hujši primer ker je uničil celotno svojo vlado v ključnih trenutkih za Slovenijo.
Mu ne uide maximalnih 30 let zapora. Seveda si pa zasluži vsaj dosmrtno keho.
če JJ naredi obvezno cepljenje za vse, ga jaz volim takoj!!!Bomo videli, koliko bo protestov naslednje leto po volitvah. Covida še kar nekaj let ne bo konec, pa bomo imeli čast tudi drugo stran spoznati v teh razmerah. Ne dvomim, da bo tudi levica gonla fašizem naprej po dobljenih volitvah.
No ker moj pajac?Nimam pajacov ker za mene v Sloveniji ni stranke.
![]()
Vrnitev v normalo: na Danskem organizirali koncert s 50.000 ljudmi | 24ur.com
Potem ko so na Danskem zaradi visoke precepljenosti prebivalstva odpravili še zadnje omejitve, ki so jih oblasti uvedle za zajezitev širjenja novega koronavirusa, so vrnitev v normalo praznovali s koncertom v Köbenhavnu, kjer se je prvič po začetku epidemije v Evropi zbralo 50.000 ljudi. Dogodek...www.24ur.com
Super Hik ?Ta krek je edino anti reklama za cepljenje, pct, samozascito, preventivo…ne vem ce lahko posteno recemo da prispeva v tem boju “pozitivno”
Kaj imaš na seznamu ?A kdo že razmišlja za selitev v kakšne manj fašistične države?
Ja očitno so Nordijske države kar normalne. Pa celo UK.Kaj imaš na seznamu ?
Ti brat ne znaš.Saj veš kaj podpiraš in pišeš.
Se pravi, kot anticepilec se boš šel kot pravi pezdetek (by Rugelj) šlepat na cepljenje ostalih. Kako tipično.Ja očitno so Nordijske države kar normalne. Pa celo UK.
Tukaj ne bo nikoli bolje, tudi če se vsi cepijo.Se pravi, kot anticepilec se boš šel kot pravi pezdetek (by Rugelj) šlepat na cepljenje ostalih. Kako tipično.