Seveda...veliki krogec v mali krogec.Seveda, če v mrliškem listu ni kvadratka za "umrl cepljen za kovidom". Pa morajo kaj drugega obkljukat.
Seveda...veliki krogec v mali krogec.Seveda, če v mrliškem listu ni kvadratka za "umrl cepljen za kovidom". Pa morajo kaj drugega obkljukat.
Pa se je spet zlagal.Prosim, če zapustite dvorano, ker poslanci nismo nobeni “lažnivi kurci”
Ker moj pajac? Bova kako rekla o tvojem pajacku?Ni nujno. JJ si nebi upal tako napadati, ker ima zraven niti eu on pa je njihov. Res pa bi pod tistim tvojim pajacom vlada veliko lažje delala, saj nebi bilo kolesarjenja, še tist kater bi protestiral, pa bi ga naši mediji ignorirali. Če teden dva je en shod drugače mislečih, bodo tvoji mediji kaj omenili? Ah seveda ne, bo tako kot prejšne leto, ko so jih napadli iz tvojih vrst
Bomo videli, koliko bo protestov naslednje leto po volitvah. Covida še kar nekaj let ne bo konec, pa bomo imeli čast tudi drugo stran spoznati v teh razmerah. Ne dvomim, da bo tudi levica gonla fašizem naprej po dobljenih volitvah.Ni nujno. JJ si nebi upal tako napadati, ker ima zraven niti eu on pa je njihov. Res pa bi pod tistim tvojim pajacom vlada veliko lažje delala, saj nebi bilo kolesarjenja, še tist kater bi protestiral, pa bi ga naši mediji ignorirali. Če teden dva je en shod drugače mislečih, bodo tvoji mediji kaj omenili? Ah seveda ne, bo tako kot prejšne leto, ko so jih napadli iz tvojih vrst
Zaenkrat se je lažje cepiti. Ampak žal to že prihodnje leto ne bo dovolj za svobodo ...A kdo že razmišlja za selitev v kakšne manj fašistične države?
Če pa so nam strokovnjaki z raziskavami trdili, da ima le 65% učinkovitost v primerjavi s famoznimo mRNA cepivi, ki pa imajo 95% učinkovitost.Dobro kaze za JJ, samo en pikec in je to to. Ocitno mRNA ni narejen za dolgi rok, ampak samo nekaj tednov. Nova tehnologija = konstanten pritok dineros by pharma
Izrael so balkanci, zato cepivo tam ne pomaga.To 95% je marketing, Israel je pokazal da je daleč od tega.
Nimam pajacov ker za mene v Sloveniji ni stranke.Ker moj pajac? Bova kako rekla o tvojem pajacku?