Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Č ebi predpostavili, da sem se jaz okužil od 2x cepljenega očeta, za kar je 50% možnosti cepivo vseeno deluje, ker on je bil nasledni dan že pri polnih močeh, jaz pa sedaj proti 5temu dnevu Covida še zmeraj nisem ravno OK.

Meni je trajalo več mesecev, vmes sem bil kakšen teden že skoraj tiptop, potem pa ponoven udarec...

sad

Guru
24. avg 2007
21.754
10.362
113

Ana Petrič: “NIJZ se spreneveda in se išče grešnega kozla. Ampak jaz ne bom tiho! Zbolevajo cepljeni ljudje.”​

Izjemen intervju, ki razgali vso nesposobnost sistema pri nas. In nesposobnost ovc, da bi razmišljale s svojo glavo:
V centru je polno cepljenih 98 odstotkov stanovalcev. V našem primeru smo ugotovili, da cepljeni konec decembra s prvim odmerkom in januarja z drugim očitno nimajo več dovolj protiteles. Miselnost pa je ravno obratna. Ker so cepljeni, mislijo, da ne morejo zboleti, in ne upoštevajo osnovnih ukrepov. Enako razmišlja tudi večina njihovih svojcev. Saj so cepljeni, pravijo, in zaščiteni. Vendar to ne drži povsem. Kot tudi ne drži, da je potek bolezni lažji. To, žal, ne velja za vse.

darjan A te je kaj sram, ko ponosno haraš brez maske po shoping centru BREZ KAZNI.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in darjan

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.293
6.394
113
blizu močvirne prestolnice
Največji problem našga ajncvaja in situacije pri nas je to, da bi se v primeru, da Šarec ne bi odstopil ful zastopil z andyem.
Ni nujno. JJ si nebi upal tako napadati, ker ima zraven niti eu on pa je njihov. Res pa bi pod tistim tvojim pajacom vlada veliko lažje delala, saj nebi bilo kolesarjenja, še tist kater bi protestiral, pa bi ga naši mediji ignorirali. Če teden dva je en shod drugače mislečih, bodo tvoji mediji kaj omenili? Ah seveda ne, bo tako kot prejšne leto, ko so jih napadli iz tvojih vrst

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.512
1.930
113
na temni strani lune
Izjemen intervju, ki razgali vso nesposobnost sistema pri nas. In nesposobnost ovc, da bi razmišljale s svojo glavo:
V centru je polno cepljenih 98 odstotkov stanovalcev. V našem primeru smo ugotovili, da cepljeni konec decembra s prvim odmerkom in januarja z drugim očitno nimajo več dovolj protiteles. Miselnost pa je ravno obratna. Ker so cepljeni, mislijo, da ne morejo zboleti, in ne upoštevajo osnovnih ukrepov. Enako razmišlja tudi večina njihovih svojcev. Saj so cepljeni, pravijo, in zaščiteni. Vendar to ne drži povsem. Kot tudi ne drži, da je potek bolezni lažji. To, žal, ne velja za vse.

darjan A te je kaj sram, ko ponosno haraš brez maske po shoping centru BREZ KAZNI.

Koliko starostnikov v DSO je okužil, ker je brez maske haral po šoping centru?

A te ni nič sram, ko pišeš bedarije na forum?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Koliko starostnikov v DSO je okužil, ker je brez maske haral po šoping centru?

A te ni nič sram, ko pišeš bedarije na forum?
Starostnike v DSO so okuževali dohtarji. Kar namerno, glede na to da niso naredili niti brezplačnega testa po prihodu z dopusta iz drugega konca sveta. Med tem ko smo se mi testirali, da smo lahko šli v službo. Tudi njihova doza cepiva je dvomljiva ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.754
10.362
113
Starostnike v DSO so okuževali dohtarji. Kar namerno, glede na to da niso naredili niti brezplačnega testa po prihodu z dopusta iz drugega konca sveta. Med tem ko smo se mi testirali, da smo lahko šli v službo. Tudi njihova doza cepiva je dvomljiva ...
Saj veš kak je. Vsako jutro doktor temeljito pregleda VSE stanovalce v DSOju. Pregled traja vsaj pol ure, tako da stanovalec za ziher pokasira Covid.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.512
1.930
113
na temni strani lune
Ogromno, ker po njegovih besedah ga starostniki konstantno nadlegujejo v trgovinah in mu dihajo za vrat.
Čudno, da tebe ni sram.

Me nima bit zaradi česa. Do sedaj nisem zbolel, posledično niti nobenega okužil z kovidom.

Če "starostniki" rinejo v nekoga z masko ali brez, je to popolnoma njihov problem. Se okuži, posledično umre. Game over, njegov lajf njegova izbira. Zakaj bi pri tem "nenoilca" maske moralo biti sram biločesa?

sad

Guru
24. avg 2007
21.754
10.362
113
Me nima bit zaradi česa. Do sedaj nisem zbolel, posledično niti nobenega okužil z kovidom.

Če "starostniki" rinejo v nekoga z masko ali brez, je to popolnoma njihov problem. Se okuži, posledično umre. Game over, njegov lajf njegova izbira. Zakaj bi pri tem "nenoilca" maske moralo biti sram biločesa?
Čist tak: a če pijan pešec se ziblje po sredini ceste naciljaš, pohodiš plin, vključiš brisalce in to je to?

• Haha
Reactions: p4pe in BornSkeptic

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.512
1.930
113
na temni strani lune
Čist tak: a če pijan pešec se ziblje po sredini ceste naciljaš, pohodiš plin, vključiš brisalce in to je to?

Popolnoma enako ane.........

Svetohlinci in hinavci, kje ste bili pred 2020?
Tudi takrat je kakega starostnika odnesla kakšna respiratorna bolezen. Kje ste bili pravičniki takrat?

Ljudje bodo morali dejansko prenehati umirati, da si bodo določeni oddahnili od kovida.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.030
7.182
113

Si je kdo nedavno izmeril bau?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.865
-4.852
113
Popolnoma enako ane.........

Svetohlinci in hinavci, kje ste bili pred 2020?
Tudi takrat je kakega starostnika odnesla kakšna respiratorna bolezen. Kje ste bili pravičniki takrat?

Ljudje bodo morali dejansko prenehati umirati, da si bodo določeni oddahnili od kovida.
Dvomim da bo zadostovalo. Takrat bodo ukrepi potrebni, da nebi ljudje začeli umirati.
Ker brez ukrepov bi bila apokalipsa

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.865
-4.852
113
Ah dej no ne seri. Jajo je lani spomladi z velikim veseljem nabijal, kako je Šarec in kompanija kriv za smrti in kako bi jim bilo potrebno soditi
FvTbxL3.png
FB_IMG_1608182582513.jpg