Še ena partizanka zaposlena v šoli.
Kak od dohtarjev je tudi že prebolel in se mu še ne mudi cepiti.A 20% zdravnikov pa ima nizko izobrazbo, pa nizek IQ?
Hja, odvisno od mindseta ravnatelja. Če ima takšnega kot je oni talent, ki sprašuje po dokazih, da virusi povzročajo bolezni ipd., se nima kaj bati.Če ma pa ndč in je v razredu pa upam, da jo ravnatl pošle na podalšano za vedno.
Ki jo sicer lahko fašeš samo v bolnici.Uporabi sklepanje. Piše ti KOVIDNA PLJUČNICA. Sestavljeno iz besed KOVIDNA in PLJUČNICA. Torej lahko upravičeno sklepaš, da to je PLJUČNICA, ki je posledica COVIDA.
Zaenkrat. A boš isto pisal, ko se trend obrne, ali boš šel poparjen nazaj v jazbino?Point cepiva je da na intezivni umirajo samo NEcepljeni.
Vse je možno, je le nekih 10 km od mene. Samo mi karantena na pusti.Da nisi bil v Taverni s Počivalškom in pretvarjal vino v vodo.
Škoda oči za gledat vladno propagando.3 mrtvi ...seveda NEcepljeni.
Se pa bližamo številki 70.na intezivni.- novi ukrepi.
Poglej priponko 48372
Sem pa mislil, da je point cepiva, da ne zboliš...Point cepiva je da na intezivni umirajo samo NEcepljeni.
Ja, samo v bolnici. A to ti je troha povedu?Ki jo sicer lahko fašeš samo v bolnici.