Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

19. jul 2007
2.940
1.658
113
Me pa danes malo dajejo tisti simptomi, ki so morda bolj značilni za Covid, hitro se utrudim, potim se čisto brez napora pa take reči. Včeraj je bilo malo bolje. Skušam čimbolj na lahko, da res ne sprožim še kakih komplikacij.
Vsi moški, ki so preboleli kovid so kot prvo povedali, da je neverjetno, kako jim je pobralo moči (in da so še po dveh/treh mesecih čutili, da niso čisto pravi).
Poleg tega, resni zapleti se ponavadi začnejo šele, ko že misliš, da bo počasi konec s covidom.

Tako da po pameti, in naj ti ne bo nerodno, če se boš odločil, da bi vseeno malo počival.
Lej, nisi darjan pa Andy, da bi parkrat prebolel covid, pa sploh opazil tega, ker bi bil tak superman.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
Seveda je, dec je na mestu, in tudi ni mu tuje fizično delo. Ni to nek city guy metrić ko malo popiha pa že leži s čajčkom v rokici.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
V javnosti so se pojavile informacije o domnevni smrti 19-letnika, ki se je z novim koronavirusom okužil na maturantskem izletu. To ne drži, mladostnik je res bil hospitaliziran, vendar ni v kritičnem stanju, kot je sicer v torkovi izjavi dejal minister za zdravje Janez Poklukar. Ta zdaj pravi, da je bil očitno narobe razumljen, da je najprej govoril o 19-letniku, ki je bil hospitaliziran, nato pa o nekem drugem mlajšem pacientu, ki je na zunaj telesnem obtoku.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.879
-4.857
113
Zato, ker se cepljeni prej okužijo kot necepljeni, kajne? :aplauz:In koliko razredov na tisti šoli je v karanteni, ker so se učenci okužili od netestiranih cepljenih učiteljev? Kolikor vem nič :evil:
Je naključje, da se je na tisti šoli okužila ravno cepljena učiteljica, noben pa od necepljenih?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Ytbnd in jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.190
3.679
113
41
Lj
Je naključje, da se je na tisti šoli okužila ravno cepljena učiteljica, noben pa od necepljenih?

Nekaj bo res na tem.

Despite 95% vaccination rate, Cornell University today has five times more COVID cases than it did this time last year

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.529
16.844
113
Nekaj bo res na tem ja. Drugačno obnašanje folka kot lani in delta sev nimata nič zraven.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
Glede na nov odlok, se karantene na domu kljub visoko tveganemu stiku ne bo odredilo osebam, ki so bile cepljene s cepivom proizvajalca AstraZeneca, od prejema drugega odmerka pa je minilo že vsaj 21 dni.

• Haha
  • Wow
Reactions: LeQuack in Ytbnd

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.978
2.433
113
Pomurje
Vsi moški, ki so preboleli kovid so kot prvo povedali, da je neverjetno, kako jim je pobralo moči (in da so še po dveh/treh mesecih čutili, da niso čisto pravi).
Poleg tega, resni zapleti se ponavadi začnejo šele, ko že misliš, da bo počasi konec s covidom.

Tako da po pameti, in naj ti ne bo nerodno, če se boš odločil, da bi vseeno malo počival.
Lej, nisi darjan pa Andy, da bi parkrat prebolel covid, pa sploh opazil tega, ker bi bil tak superman.
Prebolel kovid brez izgube moči, ampak s precej tečnimi motnjami spanja in krči v mišicah pod komolcem, ki jih prej nikoli nisem imel. Še zdaj po 10 mesecih me kdaj pa kdaj zategne in to tako, da mi fakiča na roki dvigne. Brez zajebancije.
Sem pa počival tekom prebolevanja.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Delta bi naj bila samo “2x” bolj kuzna…
Posnetek zaslona 2021-09-08 180245.png

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: mosseero in Matey

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Zanimivo bi bilo vedeti, kaj to utrujenost povzroča. Prav čuden občutek. No upam na najboljše, do takrat pa po pameti.
Menda je to povezano z mitohondriji. To se lahko isto zgodi po cepljenju. Od kolegice tašča se je cepila z AZ, že od prve doze je začela biti kronično utrujena. Sedaj 2-3 mesece po drugi se situacija ni izboljšala, tako da ta ne bo videla buster doze.

Bral sem da vitamin D pomaga. Tako, da ti predlagam, da se oborožiš z vitamini, vsaj D in C.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.542
3.626
113
Saj že razvijajo cepivo, katero ublaži oz odpravlja stranske učinke in posledice ceplenja. :aplauz:

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
V zadnji, četrti fazi bi veljal pogoj PC – dostop do storitev in dejavnosti bi torej imeli le cepljeni in preboleli, ne pa tudi testirani.

Pomeni cez cca 2 tedna pa samo še C. Cez dober mesec pa spet nazaj na testiranje vseh.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.879
-4.857
113
V zadnji, četrti fazi bi veljal pogoj PC – dostop do storitev in dejavnosti bi torej imeli le cepljeni in preboleli, ne pa tudi testirani.

Pomeni cez cca 2 tedna pa samo še C. Cez dober mesec pa spet nazaj na testiranje vseh.
Danes slišal po radiu. Do spomladi bodo zboleli vsi necepljeni. je izračunal IJS

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen