Seveda, kje si pa ti še videl da bi virus "vdrl" preko asfalta...pred-okuzbo-s-koronavirusom-naj-bi-scitilo-kajenje...
Zato jaz še nisem fasal?

------------------------------------
" ... " Please, NO More Political PROPAGANDA" ! ..."

Seveda, kje si pa ti še videl da bi virus "vdrl" preko asfalta...pred-okuzbo-s-koronavirusom-naj-bi-scitilo-kajenje...
Zato jaz še nisem fasal?
Mogoce bi bili pa na covid pozitivni. Samo ni nihce testiral za covid, zdaj pa nihce ne za gripo.
Pa 100% avans, ker so glavni posredniki firme brez kapitala.Ravno poslušam Tarčo, za ventilatorje ki jih dobiš direktno pri proizvajalcu za 10-12k€ so plačal posredniku 36k€ po komadu. In to "družinskim članom" politike.
Za enkrat se nisem zasledil kaksnih clankov, kjer bi pisalo o kaksnih dolgorocnih posledicah prebolelih.ksz
Mene predvsem zanima, kje ste pobrali čredno imunost za Covid19 (AndY1 & darjan predvsem). Imunost po okrevanju pri tej bolezni sploh še ni raziskana mimogrede.
Druga stvar je pa smrtnost. Vsi vlečete samo to smrtnost ven. Pa se morda zavedate, da smrt ni edini možen (slab) konec pri tej bolezni? Ja, se strinjam, lahko si povsem OK po koncu bolezni ... lahko pa imaš recimo za 30% zmanjšano pljučno kapaciteto. Ali sta vidva pripravljeno sprejet tak potek bolezni (osebno ter za svoje najbližje)?
Tresla se je gora, rodila se je mis.Ravno poslušam Tarčo, za ventilatorje ki jih dobiš direktno pri proizvajalcu za 10-12k€ so plačal posredniku 36k€ po komadu. In to "družinskim članom" politike.
Cepljenje ni za vse seve gripe. Pri nas se ni nihce cepil pa nihce ni imel gripe. Letosnja gripa je najbolj otroke prizadela. Pa nisem rekel da bi bli vsi pozitivni, pravim da je bil covid ze prej verjetno prisoten pa nismo razmisljali o tem. Moje trditve potrjujejo v USA kjer pravijo da so ze konec januarja imeli mrtve zaradi covida.da bi vsi tisti takrat ko so imeli dejasnko pozitivne brise nga gripo imeli še na COVID, to pa res malo verjamem, s tem, da pri nas je preceplejnost bila letos 72% in lahko zdravtsveni akdaer , ki zbolel za gripo preštejem na prste obeh rok, če bi bil dejansko COVID bi bilo pol bolnišnice okužene in kar nekaj pacientov več mrtvih, Ppost COVID pljučnica je že po RTGju precej drugačna kot recimo po gripi
Stručko.Za enkrat se nisem zasledil kaksnih clankov, kjer bi pisalo o kaksnih dolgorocnih posledicah prebolelih.
Ce jih imas kaj, jih kar prilimaj.
Ustanovljena bo spet neka poslanska preiskovalna komisija, to pa je tudi vse.Tresla se je gora, rodila se je mis.
Tako kot že velikokrat v Sloveniji.
ksz
Mene predvsem zanima, kje ste pobrali čredno imunost za Covid19 (AndY1 & darjan predvsem). Imunost po okrevanju pri tej bolezni sploh še ni raziskana mimogrede.
Druga stvar je pa smrtnost. Vsi vlečete samo to smrtnost ven. Pa se morda zavedate, da smrt ni edini možen (slab) konec pri tej bolezni? Ja, se strinjam, lahko si povsem OK po koncu bolezni ... lahko pa imaš recimo za 30% zmanjšano pljučno kapaciteto. Ali sta vidva pripravljeno sprejet tak potek bolezni (osebno ter za svoje najbližje)?
Nisem gledal tarče, zjutraj slišal novico o tarči na val202. Se strinjam da počivalške in njegovi ljudje so samo za zapor, ker so neumni in prevaranti, to se je vidlo že prej. Ampak to glede pritiskov pa se je potrebno distancirat (leva scena tega ne vidi več, je gotovo, z a njih je samo še ulica - pač brezdelneži). Pred enim mesecem in več je edina stvar v medijih in javnosti bila MASKE in VENTILATORJI ter VSI BOMO POMRLI, glej ITALIJO: V glavnem taki pritiski iz javnosti in medijev tudi botrujejo, da se potem vsak, ki ima 5 minut cajta vtika v vse posle....Tresla se je gora, rodila se je mis.
Tudi miš ne, samo komarju je prišlo..Tresla se je gora, rodila se je mis.