Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Kakorkoli

Zelenc'
24. apr 2020
14
9
3
za balkaneze ni druge kot ostro, sprijazni se. Sej ti ukrepi niso bili ustvarjeni za normalne...
poglej mcdonalds, bauhasu, hofejreve scene, pobijanje za kvas itd... Zakaj misliš da pred trgovino stoji varnostnik, zaradi normalnih? pač tu živimo. mogoče bo čez 50 let boljše. Sprijazni se, ali pa zaverglaš in se odseliš na sever al nekam.
Notranji minister, ki ima kljub prepovedi novo frizuro in hodi na vikend izven občine je pa kaj? In gospodarski?

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.008
11.805
113
Maš zdravo pamet. Če jo imaš... Jaz nobenmu kurcu ne verjamem. Mi je fajn, da se ne rabim z drugimi družit ( s kolegi pa imamo ZOOM pijanice). BMK :evil:

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ja, potem pa normalni zgubljamo zaupanje v politiko, stroko, zdravnike..ker vidimo kako nas fopajo. pridejo naslednj volitve, obupeno ne vemo koga bi volili in pride na oblast spet ološ, ki ga pač volijo "balkanci".
Začaran krog se ponovi...in se bo, dokler ne bo nekdo začel ovce trenirat, in ne le stričt.
nisi ti med normalnimi dečko.

• Všeč mi je
Reactions: Runo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.178
113
Kaj niso naši se hvalili kako je naša raziskava edinstvena na svetu?

Preliminary results from the antibody survey revealed that fourteen percent of New Yorkers tested positive for the antibody.

Premalo za mir, še kake 20% jih rabijo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.178
113
Kaj niso naši se hvalili kako je naša raziskava edinstvena na svetu?

Preliminary results from the antibody survey revealed that fourteen percent of New Yorkers tested positive for the antibody.

Premalo za mir, še kake 20% jih rabijo...

1587707350014.png

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
a tanovega zaskrbljenca? :valjamse:

s kere kleti pa misliš da je tale?
DAmirjevega vladnega stanovanja? :evil:

dentex

Guru
20. sep 2007
2.785
828
113

In taki nam vladajo. Poglejte si se samo oddajo Tarca, ki je bila rtvslo1 vceraj zvecer. Dol pades.
Andy a prej te pa ni motilo, ko so nam dobavljali naši, pa zavedni kadri, ah ne naši pa res niso imeli nič s tem, mislim tovariš Giovanni Della Terra pa razni bratci od glavnih preiskovalcev. Pa daj prilimaj še kakšen link od RT o tem ker so res merodajni.
Dej ne bluzita z darjanom naprej, ker sta na žalost popolnoma nekredibilna. Res je za=bano, ker ne moreta zamenjat gum.
Ko bi prebral kakšen resen članek o možnih in kar pogostih problemih ki se pojavljajo pri mlajših in zakaj zganjajo paranojo pri merah in ukrepih bi nehal bluziti. Ko bi videl kakšni ljudje umirajo na srečo ne pri nas bi se zamislil o marsikateri bedastoči, ki jo napišeš.
Drugače pa darjan preberi si študijo joging kills izpred ene 15 let, ta je ravno zate, morda boš pa kaj razumel. Naredili so jo v osnovi ameri, poglobili v njo in se jo še danes držijo športni zdravniki pri norvežanih in švedih.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Za Zemljarica ne bi vedel, sem slisal, ampak to je bolj vase podrocje,ker se do tega virusa ze kaksno desetletje nisem vec zanimal za domaco politiko. Sem se navelical. Ne vem pa, zakaj se ga bojis napisati po priimku?
Se to, levi nikoli niso bili moji.

Za drugo stvar pa sem napisal, da prilimajte kaksen clanek, pa bomo prebrali in nas bo zaskrbelo.

• Haha
Reactions: cappy

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.758
437
83
Goriška
www.avtopro.si
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.178
113
Bravo hrvati, enostavno ne morem drugače rečt:

FAZA 1. - Od 27. travnja 2020. ponedjeljak
  • Omogućavanje rada svim poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnost trgovine, osim onih koji posluju unutar trgovačkog centra
  • Omogućavanje nastavka rada svim poslovnim subjektima koji obavljaju uslužne djelatnosti, osim onih u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima, uz poštovanje mjera fizičke udaljenosti (primjerice postolar, krojač, izrada ključeva, poslovnica turističkih agencija, fotostudio)
  • Uvođenje javnih gradskih i prigradskih prijevoznih linija i brzobrodskih linija za otoke koji nisu povezani trajektnom linijom
  • Omogućavanje rada knjižnica, muzeja, galerija, antikvarijata i knjižara
  • Omogućavanje treninga sportašica i sportaša I. i II. kategorije u pojedinačnim sportovima te seniorskim sportskim ekipama koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja
  • Omogućavanje provođenja državnog stručnog ispita za prioritetne grupe polaznika
FAZA 2. - Planirano pokretanje aktivnosti 4. svibnja 2020.
  • Omogućavanje rada javnog zdravstvenog sustava u punom opsegu, osim iznimki u skladu s mjerama Ministarstva zdravstva
  • Omogućavanje rada privatnog zdravstvenog sustava u punom opsegu, uz poštovanje posebnih epidemioloških mjera
  • Omogućavanje rada svim poslovnim subjektima koji obavljaju uslužne djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima, uz poštovanje posebnih epidemioloških mjera (primjerice frizeri, kozmetičari, brijači, pedikeri)
FAZA 3. - Planirano pokretanje aktivnosti 11. svibnja 2020.

• Omogućavanje okupljanja do 10 osoba na jednom mjestu, uz poštovanje mjera fizičke udaljenosti
  • Omogućavanje rada trgovačkih centara, uz poštovanje posebnih epidemioloških mjera
  • Omogućavanje rada predškolskih ustanova i razredne nastave od 1. do 4. razreda te posebnih razrednih odjela i rada s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi
  • Omogućavanje održavanja laboratorijskih, umjetničkih i kliničkih vježbi te praktični rad u malim grupama u visokom obrazovanju
  • Uvođenje međužupanijskih prijevoznih linija i linija domaćeg zračnog prijevoza
  • Omogućavanje rada ugostiteljskih objekata isključivo na vanjskim prostorima i terasama
  • Omogućavanje rada ugostiteljskih objekata u smještajnim kapacitetima samo za korisnike usluga smještaja
  • Omogućavanje rada nacionalnih parkova i parkova prirode
  • Proširivanje mogućnosti za izdavanje e-propusnica

• Všeč mi je
Reactions: jendomen