cigoti niso ovce, slovencelj pa se pač pusti da ga jebe na suho vsak.
Aha, ker pri kolesarjenju po svoji obcini pa ne mores pasti.Kaj bluzis a se ne mores po svoji obcini vozit s kolesom? Saj tudi jaz kolesarim pac po svoji obcini ni mi treba v drugo obcino hodit guzvo delat. Sploh pa zdaj vsi nekaj kao kolesarijo k niso bili 15 let na kolesu zato pa padajo ko klade. Po 15 letih na kolo pa gremo 30 kilometrov turo delat.
A ti pises samo zato da nekaj napises? Sploh beres kaj sem napisal? Vidim da vam karantena ze skoduje.No ne seri. Jest iz moje občine na praktično vsak hrib kle okol, na vrhu padem v sosednjo, ena cesta je en ovinek v eni občini, drg v drugi, pol se pa pejt. Vse to je bla prej ena sama občina. Sem se prve tedne lepo doma na trenažerju držal, zaradi priporočil travmatologov. No zdej gužve v bolnicah ni in grem na te vrhove, se pa ne spustim dol na drugo stran, tko da priljubljeni krogi pač zaenkrat odpadejo. Bi blo pa zanimivo ja, da bi meje drkal policaji na kolesu med tem, ko cigosi delajo kar hočejo. Je prejšnjič en policaj ustavil kombi pol cigotov.....mater pol ure so se drli na njega....pol je pa sam skomignil z rameni in se usedel v marico....
Kje je problem, da gres v drugo obcino?Mislim, da smo mimo tega, da se še komurkoli sploh zdi smiselna prepoved gibanja med občinami, tako da je prav da začnejo ljudje izkazovaat svoje nestrinjanje, drugače nas bo vlada držala na povodcu predolgo.
Saj takšni hlapci pa tudi nismo, da bi se jim pustili?
Kje je problem, da gres v drugo obcino?
ce mas jajca se vsedi na kolo, v avto pa se pelji, tako kot mnozice drugih ta konec tedna.
Ne bos prvi, niti zadnji.
Glede na dogajanje zadnjih dni, je brez veze pozvati k nepokorscini, ker zgleda si med redkimi, ki se doma sedi in nabija tle gor, kako smo bogi.
Ja, zato ker sem bedak in spostujem omejitve. Zato pa sem tudi en redkih, ki hodi naokoli nepostrizen, vsaj glede na to, kar vidim na sprehodih.Aja pa Andy je se na istem.
MAja pa Andy je se na istem.
No ja, verjemi da moškega ostriči ni ravno vesoljska znanost. Ok, nisem ravno Šurda ampak za te čase bi šlo. Še sebe sem mal popedenal, tako da na nekaj metrov niti ne vidiš napak.Ja, zato ker sem bedak in spostujem omejitve. Zato pa sem tudi en redkih, ki hodi naokoli nepostrizen, vsaj glede na to, kar vidim na sprehodih.
Haha, se imam že vsaj desetletje za praktično ćelavega, pa sem zdej ugotovil da mam vseeno kar nekaj las.Ja, zato ker sem bedak in spostujem omejitve. Zato pa sem tudi en redkih, ki hodi naokoli nepostrizen, vsaj glede na to, kar vidim na sprehodih.
Kot dan in noč od prejšnjega tedna. Guzva na cesti, povsod
bottom line, nič kaj hudega mu ni bilo?