On pa bo ja vedel. Je le ležal že na oddelkuJa. Vse to so te punce vedele pri svojih zrelih 14/15 letih, ko so se vpisovale na srednjo zdravstveno šolo.
A folk pri 40 dostikrat še ne ve kaj bi sam s sabo v življenju
On pa bo ja vedel. Je le ležal že na oddelkuJa. Vse to so te punce vedele pri svojih zrelih 14/15 letih, ko so se vpisovale na srednjo zdravstveno šolo.
Zakaj si pa moj citat uporabu z tem odgovorom?Brazilija, Belorusija in Švedska ti mahajo. ~ 230 milijonov ljudi.
Mene pa nekaj pri vsem tem zanima.
OK, so "izredne" razmere.
OK, so usekal karanteno, štekam.
OK, so usekal še hujšo karanteno, obvezne maske, rokavice, razkuževanje ipd...
Do kdaj bo takole?
Kaj potem? Ko bo konec karantene? A bojo vsi zdravi? Kaj ko bo samo en bolan po karanteni, glede na širjenje, se bo stanje spet ponovilo? Sledi tole v ciklih?
In? Če pride družina, ki se drenja v bloku na piknik, koga točno s tem ogrožajo?Veliko sreče z prepričevanjem da njegova dreva ni najpomembnejša v vsej zadevi.
Na FB imaš polno slik kjer vidiš kako so si prirejali piknike itd...
Tako da vse ni izmišljeno, je kar nekaj resnice v tem.
Čak mal. Tukaj sam teb ni neki jasno. Zdej pa ti se vsedi pobalinko pa še enkrat preberi moj post oz. poste. In če boš uspel prebrano tudi razumeti, boš mogoče ogotovil, da zagovarjam spoštovanje karantene. Citiraš me, pol pa isto pišeš al pa pišeš o nečem, kar sploh nima veze. . Ti je že naškodilo kaj?
Dve cvetki gibanja samo v meji občine:
Občina BLED NIMA diskontnih trgovin npr Hofer, Lidl, Eurospin... ima samo Spar in Mercator!
NAJMANJŠA OBČINA je z 7 kvadratnimi kilometri občina ODRANCI
![]()
Najmanjša občina v Sloveniji je v Pomurju
Prvega januarja je bilo v Registru prostorskih enot 212 občin. Z vključitvijo občine Ankaran se je število občin lani povečalo za eno številko.sobotainfo.com
Na "checkpoint"-u se srečata in ti zabriše zavoj prek linije.Bom prvo poklical pa da vidim kaj se bova uspela zmenit glede dostave!
Hvala drugače.
OK, brez hude krvi! Se opravičujem. Res nisem bral vseh črev za nazaj.
Karantena je OK, vendar omejitev na občino ni dobro premišljena in je razumljivo, da se bomo pritoževali.
Izletnike bi lahko drugače omejili brez večjih posledic - npr. z omejitvijo na območje pristojnih upravnih enot. Epidemiološko to ne bi igralo posebne vloge, ker ljudje znotraj takega območja dnevno precej migrirajo zaradi dela. Nekaj drugega bi bilo, če bi prišlo do totalne zapore, tudi proizvodnje, potem ima taka omejitev smisel.
Koga in kako so pa "bedaki v avtodomih" ogrožali? Al pa tisti, ki so surfali v Piranu? A na Blokah bolj leti virus iz njih na druge ljudi, kot bi v Ljubljani?
Tale direktot NIJZ marsikaj ne razume.Očitno niti stroke ni vlada poslušala, ampak samo Janšo, za uvedbo policijske države?
Direktor NIJZ meni, da vladna zaostritev ukrepov za zajezitev epidemije ni bila potrebna. Dr. Ivan Eržen je kritičen tudi do obveznega razkuževanja hodnikov in stopnišč v večstanovanjskih stavbah.
"Večina ljudi je že prejšnje ukrepe vzorno spoštovala. In zdaj so zaradi nekaj posameznikov, ki se jim to ni zdelo pomembno, ukrepi še bolj zaostreni za vse. S strokovnega vidika take poteze ne morem zagovarjati."
"Zavedati se je tudi treba, da je po razkuženju površina prvih pet minut res čista, a takoj, ko se je bo nekdo dotaknil z golo roko, bo spet potencialno kužna. Upam, da bodo ta ukrep, potem ko bodo pretehtali vse argumente, odpravili."
mogoce jih pa moti, ker se drzava trga da uredi zadevo, folk pa lufta okol in uziva.
so ze rekl - to niso pocitnice!
In? Če pride družina, ki se drenja v bloku na piknik, koga točno s tem ogrožajo?
Jaz si piknik naredim doma, ker pač imam to možnost. Vsi je nimajo. Nekaj pa jim je treba omogočiti.
Kje v Sloveniji so se okužbe začele širiti? V javnem zdravstvenem domu, domu upokojencev ali javni šoli. To točke, kjer očitno reda najbolj manjka.
Svetujem ti, da se vzdržiš nekega bluzenja in pišeš o temi. Daj verodostojne podatke, koliko mora biti razdalja med dvema skupinama, ki imata piknik, da prenosa virusa ne pride. Tu se kršijo pravice drugih.Če tebe skrbi samo za svojo drevo pa se skrij v klet in ne ogrožaj drugih.
Tvoje in druge pravice sežejo samo tako daleč dokler ne posegajo v pravice vseh ostalih.
Si imel 30+l et časa da bi se pizdiš pred parlamentom, a si se rajši za šankom v gostilni.
Spet ga boš imel, a verjetno boš izbral šank kot kaj drugega.