Janez40
A si ti eden tistih, ki vržejo pred čistilko papircek na tla?
Sem eden tistih, ki počisti za sabo. Si kje videl čistilko, da se slika za na facebook in jamra koliko dela je, ker mora zdaj še dodatno vse razkuževat in pucat?
Janez40
A si ti eden tistih, ki vržejo pred čistilko papircek na tla?
Precej naroda je zgleda psihičnih bolnikov, ker uživajo v lastnem trpljenju in trpljenju drugih.Janez ima kar prav ampak njegovo mnenje ni druzbeno sprejemljivo...
Eh ja...
Narod z veseljem podpira se vec represije se vec omejitev
Še eden, ki se naslanja na človekove pravice v tej situaciji.Jaz pa sumim, da je vseeno nekdo drug, kot minister tole izsilil.
Ker če se spomnite, je kacin že pred časom govoril o omejitvi na občine. Potem pa je (mislim da?) Hojs rekel, da bo omejitev na pokrajine, ker hočejo v bistvu samo omejit naval meščanov na obalo.
In potem pride zadnji vikend, kjer se kao na veliko kršilo (še vedno čakamo na slike hrpe ljudi ki se drinjajo na malem prostoru?) in hopa, kako prikladno, da uvedejo še strožjo "karanteno" ter lepo pohodijo na človekove pravice z dodatnimi pooblastili policiji.
Imam občutek, da so samo čakali na razlog, da lahko to uveljavijo, pa čeprav nas je še pred nekaj dnevi Hojs hvalil, kako smo pridni.
Bolano.
pejtukurac@gmail.comA ve kdo, če ima vlada odprt kak email, kamor lahko naslovim konkretno vprašanje glede omejitve gibanja?
ahhaa... problem teh tvojih psihičnih bolnikov je v tem, da ne zdržijo en teden doma.Precej naroda je zgleda psihičnih bolnikov, ker uživajo v lastnem trpljenju in trpljenju drugih.
In kako bi ti reagiral kot avtomehanik, ce bi se arogantni narod vozil z avti cez hosto, ti pa bi teoreticno moral cel siht+nadure lezat na tleh 15 cm od podvozja, ki bi ga MORAL sraufat, ker si pac avtomehanik in se to od tebe pricakuje?
Ne bi bil vesel, a ne? Mogoce kak dan, dva...tak da malo le premisli, preden "si hud ko poper" do sestre, ki ti bo morda enkrat resla zivljenje (upajmo da ne bo treba)...
Jutri bi moral iti na pohorje po govedno, koljejo, jo imam naročeno že od decembra.ahhaa... problem teh tvojih psihičnih bolnikov je v tem, da ne zdržijo en teden doma.
Sicer pa..... lahko gredo malo v Italijo na dopust, še boljše v Španijo. Ajde čaoo
sej jo boš dobil...decembraJutri bi moral iti na pohorje po govedno, koljejo, jo imam naročeno že od decembra.
In kam bi ti šel? Tko, zanima me.Jaz pa sumim, da je vseeno nekdo drug, kot minister tole izsilil.
Ker če se spomnite, je kacin že pred časom govoril o omejitvi na občine. Potem pa je (mislim da?) Hojs rekel, da bo omejitev na pokrajine, ker hočejo v bistvu samo omejit naval meščanov na obalo.
In potem pride zadnji vikend, kjer se kao na veliko kršilo (še vedno čakamo na slike hrpe ljudi ki se drinjajo na malem prostoru?) in hopa, kako prikladno, da uvedejo še strožjo "karanteno" ter lepo pohodijo na človekove pravice z dodatnimi pooblastili policiji.
Imam občutek, da so samo čakali na razlog, da lahko to uveljavijo, pa čeprav nas je še pred nekaj dnevi Hojs hvalil, kako smo pridni.
Bolano.
In kam bi ti šel? Tko, zanima me.
Rabim roko brisalca za avto (dost nujna zadeva glede na to da mi je nekdo fental voznikovo stran) ..servisi ne delajo....ima en v Domžalah rabljeno ki paše pa študiram če si sploh upam skočit tja iz LjubljaneJutri bi moral iti na pohorje po govedno, koljejo, jo imam naročeno že od decembra.