Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Sem ti reku :zavijazocmi:
1585321017410.png

• Žalosti me
Reactions: navlixx

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.567
4.925
113
Tisti oskrbovanci domov ki gredo vsak dan na špancir in dva deci (+ še malo na skrivaj) itak ne bodo umrli. Tudi tisti ki se komolčijo pri kruhu in pretepajo na blagajni ne. Je pa res da ravno taki prenašajo okužbo v "izolacijo". In takim ne moreš nič ker so ene 10x hujši kot najstniki, še če jih zakleneš bodo pa skozi okno hodili naokoli. Njim se jebe, oni so svoje preživeli in jim dol visi za druge.

Da zaključim tedensko matinejo in se vrnem v samoizolacijo čez vikend, ker smo ravno pri 9 mrtvih. Novica za spodbudo iz začetka letošnjega februarja (stanje na UKC Ljubljana):
Hospitaliziranih je čez 700 ljudi, 450 zaradi gripe in 300 zaradi respiratornega sincicijskega virusa, na intenzivnih enotah 45 pacientov z gripo in 36 pacientov z RSV, nekaj je žal tudi smrtnih primerov, trenutno devet pacientov z gripo in pet pacientov z RSV,"

• Žalosti me

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Romzi Kaj ti si zdaj odvetnik tu ratal? Daj še poste na katere sem odgovarjal. Nimam pojma ampak s 100% gotovostjo trdim za vseh 8 umrlih iz obeh domov, da sigurno niso nakupovali po trgovinah in z 99,9% gotovostjo, da niso hodili po bifejih. Konec koncev so vsi imeli še druge resne bolezni in so precej verjetno bili v oddelkih za nepokretne.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.187
999
113
Eno je k okol lutajo pa še sitni so verjetno, če morjo not bit (razen tisti, ki so že fiksni). Durgo pa tudi težko zagotavljaš, da osebje ne bo ket kaj staknilo, če res ne bi bli 100% izolirani. Kar pa seveda ni možno.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.677
9.061
113

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Romzi Kaj ti si zdaj odvetnik tu ratal? Daj še poste na katere sem odgovarjal. Nimam pojma ampak s 100% gotovostjo trdim za vseh 8 umrlih iz obeh domov, da sigurno niso nakupovali po trgovinah in z 99,9% gotovostjo, da niso hodili po bifejih. Konec koncev so vsi imeli še druge resne bolezni in so precej verjetno bili v oddelkih za nepokretne.
Ja odvetnik sem ja.
Dovolj je, da eden luta okoli, pa raztrosi še tistim ki so že tako švoh.
Boljš?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.131
1.691
113
Evo še novica iz Nemčije.
Teste, ki jih delamo vzamejo bris iz grla in nosa (Lahko potrdim).

Pri enih pacientih pa virusa tam več ni, ker se je že preselil v pljuča.
Torej test negativen pacient kužen.
Povedali so tudi da so na Kitajskem zaradi tega imeli probleme.

• Wow

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.131
1.691
113

Kaj zdaj 99.9 gotovost da niso hodli naokoli ali verjetnost da so bili na oddelku za nepokretne ?
Odloči se oboje ne gre.

Rip za vseh 8+.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
A res ni nikjer druge tega materiala kot na kitajskem?
mater nas imajo kitajci v šahu. še puške ne rabijo, kaj šele atomskega orožja... en virus spustijo, pa vsi pocrkamo, ker nam ne prodajo mask.
Kitajcem je tudi na začetku primanjkovalo zaščitne opreme. Je pa nekaj fabrik preusmerijo proizvodnjo in sedaj je ena tovarna sposobna napraviti milijon mask dnevno in to N95. Kar poglej ponudbo na Alibaba. To bodo delali, dokler bo v svetu povpraševanje, potem se bodo pa spet preusmerili.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.601
11.162
113

Al pa tole, majko jim. Kot je že en rekel, hujš k najstniki. Nad najstnikom lohk vsaj neki represije nardiš.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.018
971
113

Al pa tole, majko jim. Kot je že en rekel, hujš k najstniki. Nad najstnikom lohk vsaj neki represije nardiš.
:bonk:drhal

Če bi bili radi popljuvani...
#povejnaprej Svetujte svojim staršem, babicam in dedkom, naj ne hodijo na pošto že prvi dan izplačil pokojnin. Upoštevajo naj pravila vstopanja eden po eden in preverijo delovni čas poslovalnic.
Več o izplačilih pokojnin: https://t.co/SLrJLjThOj pic.twitter.com/56B8PlW6i5
— Pošta Slovenije (@Posta_Slovenije) March 27, 2020

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Kaj zdaj 99.9 gotovost da niso hodli naokoli ali verjetnost da so bili na oddelku za nepokretne ?
Odloči se oboje ne gre.

Rip za vseh 8+.
Sem ti pobarval, ker menda otroci z barvanjem bolje razumejo:

Nimam pojma ampak s 100% gotovostjo trdim za vseh 8 umrlih iz obeh domov, da sigurno niso nakupovali po trgovinah in z 99,9% gotovostjo, da niso hodili po bifejih. Konec koncev so vsi imeli še druge resne bolezni in so precej verjetno bili v oddelkih za nepokretne.

Bo zdaj šlo?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in erikson