Očitno precej manj kot včeraj - 6,000 novih, 600 mrtvih.Ravnokar Španija:
4,000 novih okužb, 350 mrtvih.
Očitno precej manj kot včeraj - 6,000 novih, 600 mrtvih.
A se ne sporoča številk vedno ob približno istem času? Kar kasneje pride, se računa drugi dan?Dan je še dolg.
A se ne sporoča številk vedno ob približno istem času? Kar kasneje pride, se računa drugi dan?
A se ne sporoča številk vedno ob približno istem času? Kar kasneje pride, se računa drugi dan?
Račun še pride. Z obrestmi, brez skrbi...Tole talanje denarja za vsak problem se mi zdi izredno nevarno!
Smo res tako bogati? Za vsako stavr: Ja, bomo (država) dal denar, plačamo mi (država),
Tako kot Jerman...Četrta žrtev koronavirusa pri nas, umrla upokojenka iz Šmarja pri Jelšah
"V Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah je v visoki starosti umrla stanovalka z več pridruženimi kroničnimi boleznimi, pri kateri je bila potrjena tudi okužba s covid-19," so zapisali na šmarski občini.
Sedaj vsako smrt zelo bolane osebe pripišejo coroni. Fake. Ne vem, če je že kdo umrl zaradi corone v SLO ...
Nemcem so jih ukradli 6 mio v Keniji![]()
Odvetnik in zdravnik priskrbela 500.000 zaščitnih mask. Jih nismo dobili zaradi neodzivnosti pristojnih? | 24ur.com
Primanjkuje nam zaščitnih mask, smo od različnih ministrov in funkcionarjev poslušali ves prejšnji teden. In to je vzpodbudilo odvetnika Daniela Kataliniča iz Murske Sobote, da je šel v četrtek v akcijo.www.24ur.com
še enkrat:
Kje je tistih 1.5mio mask, ko so nas čakale na letališču v Nemčiji? Sta tista 2 tovornjaka že prišla do Slo?
So nesposobni.
Srbi so avion poslali na Kitajsko po opremo, Hrvati so avion poslali po opremo v AbuDhabi. Aja točno mi nimamo avionov![]()
Imaš kar prav, piha z Debelega rtiča burjaBurja tam nikoli ne piha iz Trsta. Pika!
alojz.ihan@mf.uni-lj.si Predlagam, da mu cvet slovenske forumske znanosti piše o svojih ugotovitvah. |
S korono smo navadno gripo izkoreninili.bomo na koncu leta lahko primerjali... in predvsem če bo na račun korone upad smrtnosti navadne gripe.
Bo treba poiskati, če se bo dalo. Samo to bi bilo treba iskati v italijanščini in španščini. Nekje sem zasledil, da naj bi Italijani imeli okrog 25.000 mrtvih na sezono in verjetno je tu sever bolj na udaru kot jug. Več starejših, bolj neugodna klima, večje onesnaženje.Daj primerjavo za Italijo in Španijo, če jih imaš.