Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.562
870
113
MrD, problemov človeštva je toliko, da je nemogoče našteti. Pokazal sem par primerov, kjer bi z represijo tudi uspešno zajezili posledice. Nikjer ne piše, da so to vsi problemi, niti, da so to vsaj vsi najhujši problemi. Rekel bi, da projeciraš, ampak v resnici kar na hudo potenco.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Afriško kitajski virus bo naredil masaker med NEcepljenci..
Poglej priponko 50764
To je potem šolski primer Marekove bolezni, le da ne gre za perutnino.
Kar je Gert VB trdil od marca dalje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
To je bilo malo naivno. Poleti se je že kar dobro vedelo, da cepljenje ne preprečuje okužbe.
Predvidljiv si kot jesenski indijski monsun.
Prvo: ne ni res da Xyz preprečuje
Drugo: (čez 4 mesece) dejstva kažejo, da ne Xyz preprečuje
Tretje: res je, to se je vedelo že prej.

A si slučajno politik ?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
nihče nikomur ne brani da se gre cepit če sam tako hoče. Je kdo ali kakšna skupina kdaj pred kakšnim cepilnim mestom komu preprečevala dostop do cepljenja ? Ni. In tako mora ostati tudi za tiste ki se nočejo. Prostovoljno, tako za ene kot za druge. Če misliš da ti koristi - izvoli, tetoviraj se s cepivom če ti tako paše, nimam nič proti. Vse ostale pa pusti pri miru.
Takoj, ko se boš odrekel bolnišnični obravnavi, te bom pustil pri miru. Dokler pa ti in tebi podobni odžirate postelje vsem drugim bolnikom, ti bom pa še vedno težil. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.817
113
Kul, pri nas firmo drzimo gor samo se necepljeni, vsi ostali bolani. Dobesedno. Po dvakrat, trikrat cepljeni, drugic zboleli za covid. Lol

• Wow
Reactions: javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Ena stvar ki jo izgleda ne dojamete je, da je omikron nova "panika" in posledično ukrepi (beri zategovanje) že določena. Članki so napisani, sestanki so odsedeni, navodila organom so dana. Ovčke so pa tudi že pripravljene.

govern-me-harder-daddy-vaccine-shirt-shirt.jpg

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: javr in BornSkeptic

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.675
4.896
113
Ena stvar ki jo izgleda ne dojamete je, da je omikron nova "panika" in posledično ukrepi (beri zategovanje) že določena. Članki so napisani, sestanki so odsedeni, navodila organom so dana. Ovčke so pa tudi že pripravljene.
Saj ti je jasno, da tudi, če stojiš v drugem kotu, si še vedno v isti ogradi?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.480
11.489
113
kod Džej-Zija
Atleti s covidom in miokarditis (ker se vedno krivi cepiva):

Posledica covida na možganih (ker se za vse krivi cepiva):

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Mio in periokarditis sta šla 2021 (prva polovica leta) lepo gor

Forty hospitals in Washington, Oregon, Montana, and Los Angeles County, California, that were part of the Providence health care system and used the same electronic medical record (EMR) were included.

Two distinct self-limited syndromes, myocarditis and pericarditis, were observed after COVID-19 vaccination. Myocarditis developed rapidly in younger patients, mostly after the second vaccination. Pericarditis affected older patients later, after either the first or second dose.

S klikom na Table dobite grafe.

• Všeč mi je
Reactions: javr