niso upoštevane porodnice na ginekologiji ali otroci
80 % NEcepljencev na intezivni ni peščica ampak dobesedno okupatorska večina.Se vedno pa je to le pescica ljudi, predvsem rizicnih
Na dej še umrle, da se bo vedelo kam gredo razlike cepljenih:niso upoštevane porodnice na ginekologiji ali otroci
Domevam. Ni ga ker ni bil sprejet v bolnišnico zaradi covid19 (sari klasifikacija) in posledično ni umrl zaradi covida (je pa bil covid pozitiven). Gre torej za t.i. faktografsko smrt ko vsakega covid pozitivnega umrlega 28 dni od zadnjega pozitivnega testa štejejo kot covid žrtev.Kam si zacahnal umrlega 19 letnika ?
Itak. In zaradi PCT pogoja bodo cepljeni lepo prinesli in prenesli virus po ceeeeeeli Evropi. Bravo PCT!Vsi štirje v Botswani so bili cepljeni, s čim ne piše
Pa kaj potem če ti domnevaš ? A to je uradni podatek ?Domevam. Ni ga ker ni bil sprejet v bolnišnico zaradi covid19 (sari klasifikacija) in posledično ni umrl zaradi covida (je pa bil covid pozitiven). Gre torej za t.i. faktografsko smrt ko vsakega covid pozitivnega umrlega 28 dni od zadnjega pozitivnega testa štejejo kot covid žrtev.
Uradni podatek je iz mreže EPISARI kjer se javlja stanje iz bolnišnic. Recimo tudi umrli v DSOjih ali pa doma na kavču niso šteti v to statistiko. Zakaj so 19 letnika izpustili uradno ni nikjer napisano. Sem pa povedal pod kakšno uradno opcijo bi to lahko šlo. Lahko je pa umrli izven bolnišnice ali pa so ga imeli na pediatriji od kjer ne javljajo podatkov kot ti baje praviš.Pa kaj potem če ti domnevaš ? A to je uradni podatek ?![]()
Dj raje razišči zakaj bolnice LJ in celje ne vodijo statistike porodnic in otrok na covidnih oddelkih ...ker posledično tudi vaš priljubljeni covid sledilnik tega ne upošteva.
Navsezadnje pa imamo uradno izjavo da je do 24 oktobra umrla samo ENA cepljena oseba v bolnišnici ....no...imela je tudi operacijo presaditve organa.
Torej si sedaj UKC označil za lažnivce. Lahko je pa umrli izven bolnišnice ali pa so ga imeli na pediatriji od kjer ne javljajo podatkov kot ti baje praviš.
Zanimivo kako antivaxerji kr naekrat verjamejo drzavnim ustanovamVsi štirje v Botswani so bili cepljeni, s čim ne piše
V sili hudič še muhe žreZanimivo kako antivaxerji kr naekrat verjamejo drzavnim ustanovam![]()
![]()
Podatki ki jih javlja ukc na TW niso ravno referenca in če oni pišejo zase že drži.
Podatki ki sem jih jst dal so iz sistema EPISARI, noter so tile:
30.3.2020 sodelujejo: Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana,
Podatki ki jih javlja ukc na TW niso ravno referenca in če oni pišejo zase že drži.
Podatki ki sem jih jst dal so iz sistema EPISARI, noter so tile:
30.3.2020 sodelujejo: Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana,
A sta bila v resnici dva, necepljena ?Zanimivo kako antivaxerji kr naekrat verjamejo drzavnim ustanovam:boink:
Glede stevila umrlih se lahko ekstrapolira iz stevilk iz Nemcije, ce ze nasi ne objavljajo. Zakaj le?Uradni podatek je iz mreže EPISARI kjer se javlja stanje iz bolnišnic. Recimo tudi umrli v DSOjih ali pa doma na kavču niso šteti v to statistiko. Zakaj so 19 letnika izpustili uradno ni nikjer napisano. Sem pa povedal pod kakšno uradno opcijo bi to lahko šlo. Lahko je pa umrli izven bolnišnice ali pa so ga imeli na pediatriji od kjer ne javljajo podatkov kot ti baje praviš.
Glede umrlih vprašaj šefa zakaj jih ne objavljajo. Sem sam že povedal da bom verjel da umirajo samo necepljeni ko bo uradno podatek zunaj. Sem 100% prepričan da to ni res. Sedaj kolikšen delež jih umre lahko pa mi samo špekuliramo. Ker ne dajo podatka ven imam upravičeno sum da je delež visok.