Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Ted

Guru
8. sep 2007
1.723
595
113
To je bolj PR kot kaj drugega... Ko več kot 1 mesec nihče (ne podjetja, ne zaposleni in ne kupci) ne j*be sistema, potem imaš hudo težavo. Nekje sem slišal, da je inšpektorat v zadnjem mesecu imel 70 kršitev - sam jih več kot to naštejem v 3 dnevih.

Sicer pa se situacija slabša, spet rapidno raste količina virusa v odpadnih vodah:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.025
-5.374
113
In če bodo zaprli lokale, bo virus izginil?

Okužbe naraščajo, ker PCT ne omejuje širjenja virusa, ampak ga pospešuje, saj okuženi cepljeni virus trosijo praktično vsepovsod, ne da bi jih kdorkoli testiral.

Zakaj pa okužbe naraščajo tudi v Italiji, Avstriji... kjer prav vzorno upoštevajo PCT ukrepe?

• Všeč mi je
Reactions: javr in nemenabijat

Ted

Guru
8. sep 2007
1.723
595
113
In če bodo zaprli lokale, bo virus izginil?

Okužbe naraščajo, ker PCT ne omejuje širjenja virusa, ampak ga pospešuje, saj okuženi cepljeni virus trosijo praktično vsepovsod, ne da bi jih kdorkoli testiral.

Zakaj pa okužbe naraščajo tudi v Italiji, Avstriji... kjer prav vzorno upoštevajo PCT ukrepe?

PCT omejuje širjenje virusa, kako da ne? Če ne drugače omejuje širjenje virusa pri necepljenih, ki se zato redno testirate, ko vas preverjajo na vsakem koraku? Pa še dodaten denar gre v državno blagajno in v zdravstvo preko storitev in testov. Cepljeni smo vam hvaležni.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.698
565
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Sicer pa se situacija slabša, spet rapidno raste količina virusa v odpadnih vodah:

A ni zaninimivo, vec kot je cepljenih vec je virusa v odpadnih vodah?

• Všeč mi je
Reactions: javr

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.025
-5.374
113
PCT omejuje širjenje virusa, kako da ne? Če ne drugače omejuje širjenje virusa pri necepljenih, ki se zato redno testirate, ko vas preverjajo na vsakem koraku? Pa še dodaten denar gre v državno blagajno in v zdravstvo preko storitev in testov. Cepljeni smo vam hvaležni.
Številke kažejo, da PCT ne deluje.
In ne deluje samo pri nas, ampak ne deluje tudi v tistih državah, ki ste jih vedno nabajali kot nebalkanske - vsi spoštujejo, povsod kontrole....

Itak pa, da je vedno nekdo drug kriv, samo tisti, ki sprejema butaste ukrepe ne.
Samo za primer, če mimo inšpektorjev v državo pride 100 okuženih maturantov, brez da bi jim kdo odredil karanteno, ker so pač izpolnjevali PCT, pomeni da je PCT zanič.

• Všeč mi je
Reactions: javr

Ted

Guru
8. sep 2007
1.723
595
113
Številke kažejo, da PCT ne deluje.
In ne deluje samo pri nas, ampak ne deluje tudi v tistih državah, ki ste jih vedno nabajali kot nebalkanske - vsi spoštujejo, povsod kontrole....

Itak pa, da je vedno nekdo drug kriv, samo tisti, ki sprejema butaste ukrepe ne.
Samo za primer, če mimo inšpektorjev v državo pride 100 okuženih maturantov, brez da bi jim kdo odredil karanteno, ker so pač izpolnjevali PCT, pomeni da je PCT zanič.

Če PCT-ja nihče ne preverja, potem ne deluje. Kako pa ti odgovoriš na vprašanje na črpalki, ko te vpraša če imaš PCT pogoj? Če te sploh vpraša?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.598
7.261
113
Če zapolnimo bolnišnice med 160 do 180 intenzivnih postelj, bom vladi predlagal zaprtje družbe," je napovedal zdravstveni minister Poklukar, ki opozarja, da nam zaradi nizke precepljenosti grozi scenarij iz Bergama.

Torej podobno kot v srbiji, bosni, indiji?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.698
565
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Če PCT-ja nihče ne preverja, potem ne deluje.
To je nekako stilu: ce je omejitev hitrosti 50, in ce ne izmerimo hitrost vsakega, ki mimo pripelje, potem je znak/omejitev tam za brezveze.
Kot ze napisano, malo ljudi je brez PCT pogojev in dvomim, da vsi ti naokol harajo in racunajo, da se PCT ne preverja
Sicer jas poznam samo dva taksna, ki nista P ali C, se bolj doma drzita, zmanjsala aktivnosti kjer se rabi PCT na 0, tudi iz protesta

• Všeč mi je
Reactions: darjan