Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

damirj

Guru
9. maj 2012
5.655
2.627
113
Eh šefe...pa saj niti ne vedo, koliko jih umre direktno zaradi kovid in koliko samo s kovidom poleg vseh ostalih xy bolezni.

Al pa vedo, pa nočejo dat ven info, ker potem bi šele javnost zastrigla.
Ampak to niti ni toliko pomembno, ker tudi npr pri aidsu ne umres samo zaradi aidsa samega.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.588
11.659
113
kod Džej-Zija
In kaj bi to spremenilo? Tebe itak nobena stvar ne prepriča, zdaj si si zmislil novo foro, da hočeš specifične podatke. Ko jih boš dobil, si boš zmislil pa kaj novega.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
za mal bolj pocasne, bolj okrogle, izmisljene stevilke:
okuzbo potrdijo pri 500 osebah: 400 ostali, 100 polno cepljeni
hospitalizirajo 50 oseb: 35 ostali, 15 polno cepljeni

ce cepivo odlicno varuje pred hospitalizacijo bi pricakoval tam max 5 polno cepljenih, ki rabijo hospitalizacijo

ps:
se 1x
nisem antivax, sem cepljen, hkrati pa razocaran nad delezem polno cepljenih v bolnicah

na zacetku leta so nam obljubljali povsem drugo zgodbo, in to stroka, kako naj ji potem ljudje zaupajo

damirj

Guru
9. maj 2012
5.655
2.627
113
Vidim, da še vedno nisi prebral članka. Svetujem, da ga čimprej prebereš. Če si ga pa že prebral, potem si pa en tistih frizerk, mladih mamic, avtomehanikov, serviserjev dvigal ipd, ki pač enostavno ne razumejo, zakaj te številke so take kot so. Hint: te številke bodo v prihodnsoti še slabše na račun šrevila cepljenih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.515
7.262
113
Btw, info iz fronte, baje so cepljeni hosp itak tisti z že veliko ostalimi zdr problemi. Takim tudi cepivo ne pomaga magicno

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
nikoli si nisem, da bo šlo toliko daleč, da bodo grozili z izgubo službe. Eno leto nazaj sem se smejal paranoikom, ki so to govorili.....
Najbolj nelogično mi pa je, da izjavi: Cepljenje je na prostovoljni osnovi, če se pa ne, boš pa izgubil službo. Kako je to prostovoljno? Sedaj bodo pošiljali na čakanje, ampak prej ali slej boš izgubil službo. Že za testiranje so se gospodarstveniki bunili, kaj bo šele, če bodo morali plačevati čakanje na domu.... In se strinjam z njimi
Res ne morem verjeti da smo prišli tako daleč..... kolikšna je smrtnost? pod 0.5%?

eden redkih politikov, če ne edini na planetu, ki je zavrnil ponudbo za cepilni genocid nad lastnim narodom:

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Vidim, da še vedno nisi prebral članka. Svetujem, da ga čimprej prebereš. Če si ga pa že prebral, potem si pa en tistih frizerk, mladih mamic, avtomehanikov, serviserjev dvigal ipd, ki pač enostavno ne razumejo, zakaj te številke so take kot so. Hint: te številke bodo v prihodnsoti še slabše na račun šrevila cepljenih.
Hint, te številke nimajo veze s stevilom preceplenih.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.655
2.627
113
Poanta je, da ta tvoj preprosti nacin v konkretnem primeru ne deluje. Zakaj ne, si preberi prosim tisti clanek. In kot drugo, glede tistih 21% vs 26% iz tistega grafa tudi nimam pojma kje si jih dobil. Prosim, ce jih dostavis v slikovni obliki. Oz. Se boljse, i give up, ker nekaterim enostavo res ne gre v glavo. Zato pa tudi je tko kot je, jaz tudi ne pametujem serviserju dvigala, kako nej ga popravlja, zato ne morem razumet kako lahko frizerke in avtomehaniki z osnovno solo pametujejo zdravnikom.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
pa se slike, da ti ne bo potrebno iskat:
potrjene okuzbe:
PotrjeneOkuzbe.jpg

hospitalizirani:
Hospitalizirani.jpg

Ted

Guru
8. sep 2007
1.719
589
113
eden redkih politikov, če ne edini na planetu, ki je zavrnil ponudbo za cepilni genocid nad lastnim narodom:

Cepilni genocid... Najprej so dali v konc. taborišča žide, zdaj bodo necepljene... Ste lahko še bolj patetični, en pikec v roko je cepilni genocid? Otrok dobi do 3 leta vsaj 5 injekcij s kombiniranimi (in bistveno manj čistimi) cepivi in to obvezno po zakonodaji. Za otroke je cepljenje torej zdravstvena politika, za odrasle pa cepilni genocid ali kako?
Ja, država te sili v cepljenje da se omeji zdravstvena in gospodarska škoda v družbi in na to so vezane določene pravice. Gre za javno dobro. Mogoče nekaterim to ne paše. Ampak tudi meni ne paše marsikaj, država vsak mi vsak mesec naredi "finančni genocid" in mi vzame skoraj pol bruto plače, hkrati me še na drugih področjih dvojno obdavčuje. To je cena, ki jo moram plačat, da sem del te družbe. Če mi kaj ne paše imam na 4 leta volitve in lahko obkrožim tudi Mesca , Jelinčiča ali Stevanović-a.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in p4pe

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.991
-5.235
113
za mal bolj pocasne, bolj okrogle, izmisljene stevilke:
okuzbo potrdijo pri 500 osebah: 400 ostali, 100 polno cepljeni
hospitalizirajo 50 oseb: 35 ostali, 15 polno cepljeni

ce cepivo odlicno varuje pred hospitalizacijo bi pricakoval tam max 5 polno cepljenih, ki rabijo hospitalizacijo

ps:
se 1x
nisem antivax, sem cepljen, hkrati pa razocaran nad delezem polno cepljenih v bolnicah

na zacetku leta so nam obljubljali povsem drugo zgodbo, in to stroka, kako naj ji potem ljudje zaupajo
Ti bom js obrazložil. tudi z izmišljenimi številkami.
Stroka se je tu ujela v bumerang. V žaru borbe, kako bi pokazali, da se cepljeni nič ali malo okužujejo, (prikrajajo rezultate) testirajo samo tiste cepljene, ki sami pridejo k zdravniku, ko dobijo simptome. Noben cepljen ni testiran pod prisilo. Med necepljenimi so pa tisti, ki jih ujamejo ko se testirajo ko želijo v trgovino, na šiht.... in ker rabijo T

Če bi cepljene in necepljene testirali po istih kriterijih, nebi bilo cepljenih okuženih samo 100, ampak recimo 300.
In če hospitalizirajo 50 oseb: 35 ostali, 15 polno cepljeni, je sedaj razmerje 400:35 in 300:15 drugačno.

Problem pa je, ker 200 cepljenih niso našli, jim niso odredili karantene, ti pa s pct pogojem hodijo vsepovsod in trosijo virus vsepovsod brez omejitev. To so lepote pct pogoja.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

damirj

Guru
9. maj 2012
5.655
2.627
113
Se grafa ne najdeš in ga poklikat kot sem napisal, pa takoj žalitev frizerk, avtomehanikov,..ti se sam strizes in popravljas avto?
Lahko pa podatke v csv formatu najdeš na OPSI portalu

Se ne strižem sam in avta tudi ne servisiram sam. Tako nekako mi je logično, da tudi frizerka in avtomehanik prepustita zdravstvo zdravnikom.