Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.529
16.844
113
Saj mora veljat tudi pri policiji, tu je šlo pa za nepričakovano izredno situacijo. Vzpostavitev javnega reda in miru oz. varnosti ljudi in njihovega premoženja je prav tako na vrhu prioritet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113

Bo vlada ukinila T-pogoj v državni upravi? Kdor ni prebolel, se bo moral cepiti.​

Evo sansa za vse ki bi radi prisli v sluzbo kjer se nic ne dela…

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
On koliko taksnih pristane v bolnici/umre sedaj od delte? Ker smrt v prvem valu takih mislim da je bila v promilah, torej nekje 0,0x%
eno in isto od tebe, že celo leto. glej, ne rabiš več brat, pisat, sodelovat v tej temi, ker itak vsi vemo v naprej, kaj bo tvoj odgovor.
ti povem da so hemeroidi bolj zanimivi, kot pa tvoji %.
pač si proti, prav, ne rabiš se cepit. pejt lepo v fitnes, uživaj tam, brez alterja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
eno in isto od tebe, že celo leto. glej, ne rabiš več brat, pisat, sodelovat v tej temi, ker itak vsi vemo v naprej, kaj bo tvoj odgovor.
ti povem da so hemeroidi bolj zanimivi, kot pa tvoji %.
pač si proti, prav, ne rabiš se cepit. pejt lepo v fitnes, uživaj tam, brez alterja.
Nic torej nisi povedal. Mene pac zanima ce bi me moralo skrbet, da me delta potamani, ker pri alpho bi prej zadel loto.
Ampak za delto so rekli da je 2x vec moznosti, torej namesto 0,0X% je to recimo da 0,X%
Nic hujsega torej.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen