Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sad

Guru
24. avg 2007
21.760
10.371
113
Normalno razmišljujoč človek bi razmišljal, kako bo pregled izpeljal navkljub omejitvam, da mu slučajno hiša ne zagori. Ampak mirsi je ''poseben''. Tipičen balkanček, samo da nategne sistem, tudi če zraven brez bajte ostane.
Ko bi mu hiša zgorela in mu bi zavarovalnica vrata pokazala, potem bi pa spet jokal.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.871
-4.866
113
Sej se zavedaš, da boš vseeno fasal kazen?
Kaj sem js kriv, če dimnikar ne sme opravit storitve? K meni je vabljen.

sad. Pri meni dimnikar meri samo vsebnost CO2 v dimniku . In v 15-tih letih je vsako leto samo preveril, ugotovil da je ok, in fajn računal. In če nebi bilo ok, popravit peči ne zna.
Pred leti mi je peč puščala plin, - sem zavohal, kar je res nevarno, da plin eksplodira in bajta zagori, - takrat je dimnikat lepo ugotovil, da je vse uredu, pokasiral in šel. Kaj imam od takega dimnikarja?

sad

Guru
24. avg 2007
21.760
10.371
113
Kaj sem js kriv, če dimnikar ne sme opravit storitve? K meni je vabljen.

sad. Pri meni dimnikar meri samo vsebnost CO2 v dimniku . In v 15-tih letih je vsako leto samo preveril, ugotovil da je ok, in fajn računal. In če nebi bilo ok, popravit peči ne zna.
Pred leti mi je peč puščala plin, - sem zavohal, kar je res nevarno, da plin eksplodira in bajta zagori, - takrat je dimnikat lepo ugotovil, da je vse uredu, pokasiral in šel. Kaj imam od takega dimnikarja?
Ne vem, kaj imaš. Morda imaš pa takega kot si zaslužiš. Pri nas je že 20 let isti dimnikar in si svoj denar tudi zasluži. Je pa zanimivo, da si ti zavohal plin, on ga pa ni. Mater imamo tukaj same strokovnjake: doktorji, šolniki, mehaniki, ekonomisti in sedaj še DR. DIMNIKARSTVA. Ni da ni.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.049
7.183
113
Daj se v kontekst procentov pa bos videl da se nima smisla ukvarjat s tem.
Ker to kaj dela JJ, edino ce je bedak, je samo zavajanje in siljenje v cepljenje

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Daj se v kontekst procentov pa bos videl da se nima smisla ukvarjat s tem.
Ker to kaj dela JJ, edino ce je bedak, je samo zavajanje in siljenje v cepljenje

Pa ti resno misliš da si je vse ukrepe izmislil JJ sam? Ne zavajaj sam sebe, ukrepi so copy/paste iz sosednjih držav, mogoče z malenkost lokalnega zlatananisstyle pridiha

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Ne, ravno obratno je. Vse ukrepe si je izmislil JJ in jih mastno prodaja vsem drzavam. Tiste drzave, ki teh navodil niso kupile, je grozila taksna in drugacna katastrofa. Primer sedaj Afganistan, Somalija ze vrsto let, pa tudi Antarktika, kjer je vklopil talno gretje in povzroča taljenje ledenikov.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.049
7.183
113
Pa ti resno misliš da si je vse ukrepe izmislil JJ sam? Ne zavajaj sam sebe, ukrepi so copy/paste iz sosednjih držav, mogoče z malenkost lokalnega zlatananisstyle pridiha
Ja merkl fura vse, ampak saj smo na nekem “kvalitetnem” forumu in ni treba JJ bedarij kopirat kot neko svetino.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.469
9.816
113
Na žalost si vlada sama zmišljuje odloke v soboto popoldne po dopisnih sejah, ki niso usklajeni s stroko. Zadnji mega odlok je že bil tak, tako da se ne sprenevedaj preveč in ne zagovarjaj te zmešnjave v katero so nas pahnili.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.049
7.183
113
Okoli 3000 zaposlenih v zdravstvenih in zdravstveno-socialnih ustanovah v Franciji je bilo suspendiranih, saj se do srede, ko je bil zadnji rok, niso cepili proti covidu-19. Več zaposlenih, ki se ne želi cepiti, pa je dalo odpoved.

Ocitno v FRA ni problema s kadrom…zdaj ima SLO moznost, da dobi kader! Da vidimo pokljukarja

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.871
-4.866
113
Seveda ne. Nekatere so si izmislili že nacisti, pa Mengele, pa tudi v Južni Afriki so se nekateri smeli peljat z avtobusom drugi pa ne. Vsi samo kopirajo, pa kaj svojega dodajo.

Pa mi lahko pokažeš še kakšno državo, da rabiš za cepljenje PCT pogoj?

Nazadnje urejeno:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Seveda ne. Nekatere so si izmislili že nacisti, pa Mengele, pa tudi v Južni Afriki so se nekateri smeli peljat z avtobusom drugi pa ne. Vsi samo kopirajo, pa kaj svojega dodajo.

Pa mi lahko pokažeš še kakšno državo, da rabiš za cepljenje PCT pogoj?

"Tudi v Italiji in Avstriji je še nekaj nejasnosti glede ukrepov za zagotavljanje varnega šolskega okolja. Očitno pa bodo zahteve za zaposlene precej strožje kot v Sloveniji."

"vsi gostje gostinskih lokalov se morajo registrirati in pustiti kontaktne podatke"
Fašizem, vam pravim! Janša je kriv!

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Matey