Kaj te zdaj moti toliko? Prekuži se, pa boš tudi ti lahko hodil k kolegom na rojstni dan.Ajaaaaaa... a pol se pa čudimo statistiki? Ma saj ne veš kdo je bolj nor.
Kaj te zdaj moti toliko? Prekuži se, pa boš tudi ti lahko hodil k kolegom na rojstni dan.Ajaaaaaa... a pol se pa čudimo statistiki? Ma saj ne veš kdo je bolj nor.
Ej. Če se boš iz Čermožiš peljal ob 22.00 do Žetal, pa strela jasna ti jaz plačam kazen, če te policaj tam ustavi.Njivoi deparmani so pa kako gosto posljeni, in kako je slovenija? Tam je eno mesto večje od celotne slovenije, pa ni sestavljeno iz gora in jezer, ampak sam beton. Logo da boš tu omejil.
Za koji k mora bit v halozah policijska ura, kjer je sosed sosedu 50m narazen?
Enim ni jasno, kako represiven ukrep predstavlja "policijska ura" v demokratičnem svetu.
Glej če nisi dojel, nimam jaz prodlemov z policijsko uro. Res da včasih sem v tem času še v službi, ampak imam s seboj en frdaman list papirja, kjer mi je delodajalec napisal od kdaj do kdaj sem v službi. Da bi pa ob 21.00 imel problem se domov spravit od enega rojstnega dneva. Pa ne, imamo podstrešje porihtano...Kaj te zdaj moti toliko? Prekuži se, pa boš tudi ti lahko hodil k kolegom na rojstni dan.
Potem se po nepotrebnem sekiraš za tiste, ki imamo problem s policijsko uro in podstrešjem.Glej če nisi dojel, nimam jaz prodlemov z policijsko uro. Res da včasih sem v tem času še v službi, ampak imam s seboj en frdaman list papirja, kjer mi je delodajalec napisal od kdaj do kdaj sem v službi. Da bi pa ob 21.00 imel problem se domov spravit od enega rojstnega dneva. Pa ne, imamo postrešje porihtano...
Njivoi deparmani so pa kako gosto posljeni, in kako je slovenija? Tam je eno mesto večje od celotne slovenije, pa ni sestavljeno iz gora in jezer, ampak sam beton. Logo da boš tu omejil.
Za koji k mora bit v halozah policijska ura, kjer je sosed sosedu 50m narazen?
Enim ni jasno, kako represiven ukrep predstavlja "policijska ura" v demokratičnem svetu.
Seveda, Paris ima 35 ljudi na kilometer kvadrat.
Ne sej ni problem. Res ne, pa par nepar tud ni bil problem, pa precej plač za razfukano novo stoenko tud ni bil problem.....Pa koji qrac te tak boli ta policijska ura? Resno? Daj pri 3.14di razloži kaj ti je taki problem bit ob 21.00 doma? Si v službi do takrat? Pokažeš jebeni list da si v službi, in konec debate. Ali kaj te tako muči? Psico pelat srat ob 21.00. Pa pelji jo prej jabenti, pa si ob 21.00 namaži kruh s pašteto, namesto ob 20.30 in naj ob 21.00 čivava ****** spat.
Sam kakor koli obrneš, policjiska ura je še zmeraj mimosun.Ma saj ne da se sekiram, ampak na bruhanje mi že gre ob izlivih nekaterih na, policijsko uro, Hojs in Janša nas džijo na špagi, ker je to njihov fetiš, prehodi med občinami, policijska ura, vlada mora past, priimekKurc must veck, korona je prehlad, vsi bom zdravi Janša nas pa še vedno ne spusti iz lastne bajte in podobjih nebuloz. V resnici pa imamo zelo ohlapne in mile ukrepe, ravno prave, da lahko hodimo po tanki črti sposobnosti zdravstva.
Sam kakor koli obrneš, policjiska ura je še zmeraj mimosun.
Hehe, bo kar držalo. Za nekatere zabavna, da lahko malo kršijo zakone, iščejo obvoze in se s tem vsaj malo počutijo najstnika. Za nekatere pa očitno huda nočna mora, zaradi česar ne upajo od doma, predvsem pa se jezijo na vse tiste, ki si upajo za razliko od njih.Je pa policijska ura zabavna...
Ko gledaš kake ameriške filme najstnik/najstnica prespi pri prijateljih in je to oh in sploh...
Zdaj delamo to odrasli...![]()
Francija ima policijsko uro od 16. oktobra, imajo jo po departmajih, odvisno od števila okuženih kot pri nas po regijah. Samo s tem da so pri nas vse regije mnogo višje kot katerakoli francoska.
Ampak Francozi ne jamrajo toliko kot slovenceljni.
Prime Minister Jean Castex has announced that a 18:00 to 06:00 curfew will apply to the whole of France beginning on Saturday, January 16.Curfew at 18:00 for whole of France from Saturday
It will replace the 20:00 to 06:00 curfew that is currently in place in most of the countrywww.connexionfrance.com
This longer curfew is already in place in 25 departments in the east of the country and will now replace the 20:00 to 06:00 curfew in place in the rest of France.
Ampak, glede na tole so šole še kar odprte:
School classes will close automatically if one pupil tests positive with a variant, and also if one pupil is named as a contact of a parent or family member who is confirmed with one of the variants
![]()
Covid France: Stricter rules to halt spread of new variants
New rules include more testing, longer self-isolation times, and stricter school closures in a bid to stop the spread of the new South African and Brazilian variantswww.connexionfrance.com