Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Rusofil
Osebje foruma
18. sep 2007
17.076
1.493
113
Toliko o PCR testih. Se WHO je spremenila smernice:


Do zdaj so bili pa vsi, ki so opozarjali na tocno to, o cemer zdaj govori WHO, posmehovani in cenzurirani.

 

kalbo

Guru
7. okt 2013
9.788
3.228
113
Tole paničarjenje z novimi sevi je pa tud krneki. Kot bi paničarli, da bo sonce jutri všlo. V VB že štejejo nov, ampak res najnovejši južnoafriški sev.....
 

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
9.127
692
113
Glej - zorganiziraj protest izven policijske ure, ga prijavi in kot organizator odgovarjaj za morebitno materialno škodo povzorčeno s strani protestnikov, udeleženci protesta naj upoštevajo predpise proti širjenju virusa v smislu razdalje med ljudmi in nezbiranja v večje skupine, nošenje mask itd. pa bo vse OK in brez kazni.
Ne pa jamrat, da so protesti prepovedani, če nekdo dobi kazen ker direktno ignorira katerega od protiepidemijskih odlokov ali več njih, če napada uradne osebe in jih ovira pri postopku, krade tujo lastnino, ne upošteva prometnih predpisov itd.

Ja, protestiranje danes res ni tako enostavno kot recimo eno leto nazaj ampak prepovedano pa pač ni. Kot rečeno zadnji protest je bil včeraj na Prešernovemu trgu, še en nazaj pa direktno pred parlamentom pa niso kaznovali udeležencev ali pa jih pridržali kar bi jih morali, če bi protesti dejansko bili prepovedani.
Prej boš videl mavričastega samoroga in rožnatega letečega slona hkrati.


Nisi ravno ti nekaj pametoval z andyjem , da protesti niso prepovedani ?

Za info: takih prepovedi proti protestom še v Rusiji, Belorusiji nimajo.