Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

A so poštarji v priviligiranem položaju, glede na to da nas lahko obiščejo tudi v casu lockdowna?

  • Ja gospa etak...dejte enga takrat'ga!

  • Ne hvala soseda, danes bi samo čaj.....z rumom!

  • Joj vaše nog'ce so pa k od srnce! Sam ne tolk brhke....ampak tok kosmate!


Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.813
5.020
113
Problem je da en kup bolezni odpravijo tako da ugotovijo da si covid19 pozitiven. Imaš gripo, te itak pošljejo na test, si covid19 pozitiven .. to je to. Za gripo niti ni problem, je še en kup drugih bolj resnih bolezni ki so zakrite v simptome covida19 in potem te pač ne zdravijo. Ko umreš ker so tvojo vročino pripisali pozitivnemu covid19 testu in ne nekemu resnemu vnetju te pa itak štejejo pod covid19 žrtve.
Res je šansa, da bolezen prej pripišejo covidu ampak da pa tako naredijo kar po defaultu pa iz prve roke vem, da temu ni tako.

Poleg tega pa bi moral pogledati tudi samo število obolelih otrok in ne imeti fokusa zgolj na drugih respiratornih bolezni. Če je število obolelih otrok manjše + da jih ima od tega določen % covid potem bi dejansko lahko šlo za upad drugih bolezni.
 
Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
13.602
1.316
113
Bomo videli po poročilih NIJZ, tam se sledi tudi drugim virusom vsako sezono in zraven je številka opravljenih testov. Če bodo testirali enako kot sedaj potem bo številka primerljiva, če pa bo 10x manj testov se pa ve da je razlika v "false positive covid19 bolnikih". Nismo pa sedaj še v nobeni "sezoni" virusnih obolenj, tako da je težko karkoli sklepat ali domnevat.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
12.614
1.707
113
Marlbor
Otroci okužbo z novim koronavirusom v večini primerov preživijo z blažjimi simptomi ali asimptomatsko. V nekaterih primerih pa vendarle potrebujejo bolnišnično zdravljenje, na Infekcijski kliniki v Ljubljani so od septembra tako zdravili 33 otrok, nekateri so bili sicer hospitalizirani zaradi drugih bolezni. Zdravili so tudi 9 otrok s t. i. večorganskim vnetnim sindromom, kar 6 so jih sprejeli v zadnjem tednu. Gre za Kawasakijevi bolezni podoben sindrom, ki se kaže z visoko vročino in prizadetostjo več organov. Vodja mariborske pediatrije pa izpostavlja, da po Sloveniji beležijo vsaj 50-odstotni upad drugih respiratornih obolenj pri otrocih, kar med drugim zdravstvenem osebju omogoča, da pomaga na covid oddelkih.


P.S. Eh... vidim, da je ta članek nalepila že Sandra v topicu o navodilih vlade...
Imamo kakšne podatke glede tega tudi iz tujine? Naši anticepilci že trdijo, da se zapleti po covid pojavljajo le pri otrocih, ki so pred nekaj tednih preboleli covid, naši pediatri pa so jih kljub temu takoj za tem ali pa hkrati s covid cepili za otroške bolezni. Cepljenje po taki bolezni pa je odsvetovano, ker je okrnjen imunski sistem. Torej gre za nek splošni pojav, ali zdravniške napake zaradi opravljenega rednega cepljenja?
V prvem valu ko se zaradi epidemije cepljenj ni izvajalo, do teh zapletov ni prihajalo.
 
Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.813
5.020
113
Tako izgleda odraščanje naših otrok v Corona času. Namesto da se igrajo, bežijo pred "Mestnimi policaji".
DELI NAPREJ! 21.stoletje Kranj,
Slovenija.
Ko že mislimo, da je slovenska policijska država
‍♂️
dosegla dno, nas zopet kakšen domači posnetek iz našega lokalnega okolja še kako preseneti in šokira.
Zakaj je našim otrokom potrebno bežeti pred redarji in pred policijo
❓

Zakaj našim otrokom ni dovoljeno normalno otroštvo
❓

Zakaj se naši otroci ne smejo normalno igrat
❓

Zakaj bodo spomini naših otrok polni straha, tesnobe, bežanja pred uniformiranci in ne polni smeha, veselja in radosti
❓

Zakaj vse to nemo gledamo in nič ne naredimo
❓

Tudi ti si kriv, ki ostajaš doma in ne protestiraš!
Dovolj hinavščine!
Dovolj te gnile politične elite, ki nas že trideset let nateguje!
Naj se razširi virus upora

:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:
 

Yogi

Majstr
1. sep 2007
3.259
309
83
Dej dej, otrokom je prav zabavno takole letet pred redarji... :cheer: Pa saj smo tudi mi včasih kake petarde metali ali pa kako drugo traparijo delali in potem bežali pred policaji, ko so se ravno mimo peljali... :fredi: Pa to je bilo NORMALNO otroštvo :zmaga:

Sredi blokovskega naselja narejen poligon za kolesa, ki pa ga ne smejo uporabljat... Itak, da jih privabi... Redar pa se mora peljati mimo, ker ima pač tako službo...
 
  • Všeč mi je
Reactions: krko and Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
9.006
605
113
Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it
Four German holidaymakers who were illegally quarantined in Portugal after one was judged to be positive for Covid-19 have won their case, in a verdict that condemns the widely-used PCR test as being up to 97-percent unreliable.
The Portuguese judges cited a study conducted by “some of the leading European and world specialists,” which was published by Oxford Academic at the end of September. It showed that if someone tested positive for Covid at a cycle threshold of 35 or higher, the chances of that person actually being infected is less than three percent, and that “the probability of… receiving a false positive is 97% or higher.”
Misinterpretation VIRUS II (2) by Dr. Stefan Lanka – Beginning and End of the Corona Crisis
ali kako je Christian Drosten zelo pomagal sprožiti svetovno histerijo (skupaj z WHO, kjer je na čelu osebni prijatelj Gatesa in na payrollu kitajske komunistične partije, ki je tudi omogočila, da je bil Tedros Adhanom Ghebreyesus izvoljen).
Ded je mimogrede v Žermanistanu glavni v c-19 vladni skupini.

Plus tega:
testira se krnekaj:


Who je po njegovi metodi (Ct = 47) naredil "smernice" za pcr testiranje
stran 11
btw, vse kar je Ct > 33 je bikov drek output.
 
Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
17.892
1.552
113
Dej dej, otrokom je prav zabavno takole letet pred redarji... :cheer: Pa saj smo tudi mi včasih kake petarde metali ali pa kako drugo traparijo delali in potem bežali pred policaji, ko so se ravno mimo peljali... :fredi: Pa to je bilo NORMALNO otroštvo :zmaga:

Sredi blokovskega naselja narejen poligon za kolesa, ki pa ga ne smejo uporabljat... Itak, da jih privabi... Redar pa se mora peljati mimo, ker ima pač tako službo...
sam redar se lahko ob takem prizoru nasmehne in odpelje naprej. Ni njegova služba da teži čisto vsem.
 
  • Všeč mi je
Reactions: cappy

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
9.006
605
113
Ontario, Kanada, maske v zaprtih javnih prostorih od julija naprej (učinkovitost seveda nula, tako kot drugje)
New cases
graf
 

Priponke