Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

shift

Guru
20. jul 2007
10.474
3.097
113
za šankom
Moram reč, da pri nas v kempu (Cres) od včeraj iz 20% šotorov slišim grd kašelj, na plaži veliko kašlja, dve čistilki non stop kašljeta. To je un suh kašelj, k ne gre nič ven.

Zdej Al so se vsi od burje prehladili, ali pa smo tik pred eksplozijo... Hrvati zagotovo realne slike v drzavi ne bodo poročali. Bo treba gledati povišano število primerov v Slo, NEM...

Ja ker kašelj je tipičen samo za Covid19, to da večina dolgoletnih kadilcev kašlja celo leto je povsem zanemarljivo dejstvo

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Pepe, R0KY in Romzi

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.219
4.180
113
Sem se ravnokar vrnil s celodnevnega izleta po Avstriji. Ene maske nisem videl, tudi v restavracijah ne.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.362
778
113
Sem se ravnokar vrnil s celodnevnega izleta po Avstriji. Ene maske nisem videl, tudi v restavracijah ne.

Enako... Tri dni po Avstriji, sicer kamper in plezanje, razne doline, slapovi, skratka bolj malo civilizacije, ampak trgovina, brez mask, McDonalds in restavracije, shoping centri, vsi brez mask, razen zaposleni

corsol

Guru
11. mar 2010
4.193
1.602
113
Ker je aktualno in bomo koristili vavčerje....
regionalobala.si/novica/slovenec-v-strunjanu-za-120-evrovnoc-prodali-so-zgodbo-lustnega-apartmaja-potem-pa-prides-v-kopalnic

guardy

Guru
3. avg 2007
8.618
1.171
113
Obišči stran
Ker je aktualno in bomo koristili vavčerje....
regionalobala.si/novica/slovenec-v-strunjanu-za-120-evrovnoc-prodali-so-zgodbo-lustnega-apartmaja-potem-pa-prides-v-kopalnic

No, tukajle so bili od torka do sobote moj tast, mati in mulci. 4 nočitve za 5 oseb, apartma 2*, cena 671. 158€ na noč. Pa je čisto isti občutek, edino stoli so bili plastični... Šporhet da je za kofe zavrel je trajal pol ure.

Za nameček so jih pa še nategnil, pa so mojih 50€ avansa (za takso) vračunali v namestitev, tašča pa morala plačati še 40 za takso...

Sem že parkat klical da bi jih nekam poslal, pa dobiš samo rezervacije... me zanima kak bo odgovor na pisno reklamacijo.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.163
-430
113
Nekaj se govori da bo drug teden uvedena obvezna karantena ob prihodu iz hrvaške in 1.8. zaprtje meje.

2. okt 2007
4.304
3.095
113
Nekaj se govori da bo drug teden uvedena obvezna karantena ob prihodu iz hrvaške in 1.8. zaprtje meje.

švabi, jodlarji se bodo še naprej sončili, a nas pa bodo omejevali :bonk:

drugače pa me zanima, koliko je bilo vnosov virusa v zadnjih 14 dneh, in če te ta vnos kritičen, potem se strinjam, da se meja zapre. Čeprav zapiranje mej, ne bo koristilo nikomur, še manj pa pomagalo zajeziti virus. Bo pa odlično orodje politike za različna prepucavanja..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-378
113
švabi, jodlarji se bodo še naprej sončili, a nas pa bodo omejevali :bonk:

drugače pa me zanima, koliko je bilo vnosov virusa v zadnjih 14 dneh, in če te ta vnos kritičen, potem se strinjam, da se meja zapre. Čeprav zapiranje mej, ne bo koristilo nikomur, še manj pa pomagalo zajeziti virus. Bo pa odlično orodje politike za različna prepucavanja..

preden se prevec razburis, pocakaj na uradne info. kaj nasedas nekim rekla-kazala?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Verjetno z veljavnostjo od 17.8., ker 15. je sobota in v nedeljo se polovica folka vrača domov, pa tudi sodne, parlamentarne,... počitnice se takrat končajo.