Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Vsi smo kekci.
Na plovilu se lahko zadržejo tudi tisti ki najamejo jahto. Ali pa tisti ki najamejo hišico.
Ni treba biti preveč pameten za ugotovitev da bodo sprejeli ukrep, ki bo diskrimatoren in nelogičen. Btw : tik preden so ukinili zaporo znotraj občinskih mej je neka brihta predlagala da se "sprosti" zadeva in se dovoli gibanje znotraj upravnih enot. Nagradno vprašanje je za koliko prebivalcev se ne bi nič spremenilo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
pa se bo po koncu te fuckrone kdo vprasal kaksne neumnosti so poceli teli vrli strokovnjaki? a bojo komu odgovarjali za svoje butaste odlocitve? bojo izgubili vsaj delovno mesto?

cifre padajo in bojo padle, logicno, a oni bojo to pripisali karanteni in si nabijali medalje. najbolj res pocakat in na podlagi 14 dni starih podatkov delat paniko, ko je glavnina turistov in vnosov ze tukaj. in kaj se je zgodilo? 15 okuzb vec kot obicajno. cez 14 dni jih bo pa sam se 8 vec.

koliko ljudem so zagrenili zivljenje zarad butastih odlocitev kot je tale?

sicer imam enako mnenje o Kurzu. un tud panicar...

19. jul 2007
2.959
1.677
113
Kakšen je pa režim na meji med Madžarsko in Slovenijo?
In na meji med Hrvaško in Madžarsko?
Slo/Hu
- avtocesta zaprta, promet speljan čez bencinsko, kontrola kot na meji (se pravi, vse prekontrolira), pogleda te (lahko tudi dokumente), povpraša te kje si bil.
In te spusti naprej (kaj naredi s tistimi, ki ne odgovorijo na vse pravilno, ne vem :) , meni je verjel na besedo).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.296
5.170
113
jelko.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Runo in matej_

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
ura je 13. pa se nobenega odgovora kj bo s karanteno?

kaj se ne morejo zmenit?
jim lahko jz povem resitev: puste nas namir kjerkoli ze smo, ker virusa ne mores ustavit, ne glede na karanteno ali ne.
zdravega delovnega cloveka posiljat v karanteno je debilno.

Seja vlade bo baje v sredo zvečer, mogoče celo v četrtek dopoldne. In potem bodo najbrž ukrepe uveljavili z nedeljo opolnoči, da se bodo ljudje lahko "evakuirali" nazaj v Slovenijo.
Da jih ne bo treba voziti z vladim letalom, ali s tisto rusko vojaško ladjo, ki bi jo sicer Hrvati, ko bi zaplula v njihove ozemeljske vode, potopili s posadko vred.

Se mi pa močno zdi, da vam bodo predpisali tudi zimske počitnice, in kje boste sploh lahko smučali. Ljubljančani baje le v Tivoliju. Če ne bo snega, pa po travi...

Take mamo, ker ne vemo, kaj bi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in corsol

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.865
7.044
113
Pa kaj pri 3.14zdi boji zucnili kaj al nič, da vem če danes čoln cuknem ven ali se bom vozil še do sobote. Pa koji jim je faktor... Napovedano je lepo vreme.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.868
10.195
113
Pa kaj pri 3.14zdi boji zucnili kaj al nič, da vem če danes čoln cuknem ven ali se bom vozil še do sobote. Pa koji jim je faktor... Napovedano je lepo vreme.
In to lapanje je od prejšnjega ponedeljka, ko sem jest še cuzal pirček v globoki senci izven civilizacije in poslušal škržate. Sm sam skwo reku, da bo treba po vsej verjetnosti skliznit namest u soboto v petek zvečer. Sem pričakoval, da bo padla odločitev že prejšnji teden, pa sem se motil. Vmes sem se pošteno nasmejal PR mimosunom in Kacotovim podvigom pa strašnim idejam, pa ljudem, ki se jim zdijo ti prijemi OK. Pol smo z Jodlarji delil A1 v noči na soboto, na Vinici se je en cepec, ljubljanski centraš, sredi noči drl na policajko, ker si je dovolila rečt za račun, ni bilo daleč od zastonj nočne zabave, ker je bil sam milimeter od tega, da ga mal nabutajo. Doma se me/nas tast ogiba k da bi mel ebolo....takle mamo od tega lapanja in naših vrlih medijev, namest da bi se odločil, skomuniciral, kot se za vodstvo države spodobi in za tem stali.