Sigurno da ne. Sem pa plačal stvari in bi jih rad koristil.Saj se tudi njim ne gre za urejanje nepremičnine, brez skrbi
Kje je tukaj enakopravnost??? Najprej jokanje o enakosti, potem pa veselo "urejat" vikend, beri ležat na plažo in pit kavico v bližnji kafič. Nepremičninarjev ne bo napadel virus? Sem že enkrat napisal, če grem jaz s kemperjem na obalo, me bo virus prepoznal, da nimam nepremičnine in me napadel? A če mu odklopim akumulator, bo potem ok??? Pre,kleto faking sranje so te izjeme, pa če se določeni tukaj na trepalnice mečete. Ko pa so bile druge izjeme pa jokcanje, da ni fer, da so izjeme!? Najprej so vam ponudili 48 ur, pa ste izsilili 72 ur, človek vam ponudi prst, vi hočete celo roko! Dvoličneži!!! In tudi jaz sem plačal AD in bi ga rad koristil!!!Sigurno da ne. Sem pa plačal stvari in bi jih rad koristil.
Bomo počakali, ni druge
Se strinjam. Vsi bi morali imeti moznost iti cez mejo za 72 ur in da se recimo ob povratku potestiras s hitrim testom.Kje je tukaj enakopravnost??? Najprej jokanje o enakosti, potem pa veselo "urejat" vikend, beri ležat na plažo in pit kavico v bližnji kafič. Nepremičninarjev ne bo napadel virus? Sem že enkrat napisal, če grem jaz s kemperjem na obalo, me bo virus prepoznal, da nimam nepremičnine in me napadel? A če mu odklopim akumulator, bo potem ok??? Pre,kleto faking sranje so te izjeme, pa če se določeni tukaj na trepalnice mečete. Ko pa so bile druge izjeme pa jokcanje, da ni fer, da so izjeme!? Najprej so vam ponudili 48 ur, pa ste izsilili 72 ur, človek vam ponudi prst, vi hočete celo roko! Dvoličneži!!! In tudi jaz sem plačal AD in bi ga rad koristil!!!
P.S.: Ne govorim zase, izpolnjujem enega od pogoje za prehod, za katere ste lastniki prej jokcali, da mora biti za vse enako. Pejte na te vaše nepremičnine v lipi naši in se ne vračajte nazaj.
Saj to so imeli včeraj na mizi, ampak niso sprejeli... bodo pa zagotovo enkrta do 15.5., ker bodo morali, saj so včerj podpisali uredbo o digitalnem zelenem potrdilu, ki pa predvideva prestop meje s hitrim testom za vse potnike.Se strinjam. Vsi bi morali imeti moznost iti cez mejo za 72 ur in da se recimo ob povratku potestiras s hitrim testom.
Fixed!Kaj koga briga kaj imamo doli za počet. Ali sedi na sončku (zakaj pa ne) ali pa ima res kak pametnega za delat. Povsem nepomembno. Mene doli čaka recimo tole:
Pa da nebomo krivili samo vlade, ki ja se strinjam, srž problema, imamo tukaj še virologe, ki vstrajno trdijo, da delavci migranti živijo v mehurčku (čeprav delajo z 1000 ljudmim), mivikendašiVSI OSTALI pa srž koronskega problema in največja nevarnost za državo.
Ja, to njim zadostuje, samo za nazaj je malo druga pesemAjde gremo h bistvu... Kako je zdaj, je dovolj za prehod k hrvatom sprintan HAT iz portala E-Zvem, ali ne?
Ja, čedalje MANJ nas boste lahko jebali.Saj to so imeli včeraj na mizi, ampak niso sprejeli... bodo pa zagotovo enkrta do 15.5., ker bodo morali, saj so včerj podpisali uredbo o digitalnem zelenem potrdilu, ki pa predvideva prestop meje s hitrim testom za vse potnike.
Lošinj pripripravlja posebno, nižjo ceno trajekta za turiste, ki bodo prišli na ta otok (rekla kazala). Mogoče tudi Cres. Verjetno za junij, julij, avgust. PRAVILNO!Ce se bos sel testirat v Novaljo, poklici na turisticno zajednico. Sem slisal, da naj bi menda krile pol zneska testiranja, ne vem pa, ce je res.
Nazaj se bom testiral v Novalji z hitrim testom, če me ob prehodu meje ne skenirajo. Če me pa skenirajo pa ruknem karanteno 10dni. Tako ali tako delam od doma.