Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.663
2.535
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sigurno da ne. Sem pa plačal stvari in bi jih rad koristil.
Bomo počakali, ni druge
Kje je tukaj enakopravnost??? Najprej jokanje o enakosti, potem pa veselo "urejat" vikend, beri ležat na plažo in pit kavico v bližnji kafič. Nepremičninarjev ne bo napadel virus? Sem že enkrat napisal, če grem jaz s kemperjem na obalo, me bo virus prepoznal, da nimam nepremičnine in me napadel? A če mu odklopim akumulator, bo potem ok??? Pre,kleto faking sranje so te izjeme, pa če se določeni tukaj na trepalnice mečete. Ko pa so bile druge izjeme pa jokcanje, da ni fer, da so izjeme!? Najprej so vam ponudili 48 ur, pa ste izsilili 72 ur, človek vam ponudi prst, vi hočete celo roko! Dvoličneži!!! In tudi jaz sem plačal AD in bi ga rad koristil!!!
P.S.: Ne govorim zase, izpolnjujem enega od pogoje za prehod, za katere ste lastniki prej jokcali, da mora biti za vse enako. Pejte na te vaše nepremičnine v lipi naši in se ne vračajte nazaj.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Kje je tukaj enakopravnost??? Najprej jokanje o enakosti, potem pa veselo "urejat" vikend, beri ležat na plažo in pit kavico v bližnji kafič. Nepremičninarjev ne bo napadel virus? Sem že enkrat napisal, če grem jaz s kemperjem na obalo, me bo virus prepoznal, da nimam nepremičnine in me napadel? A če mu odklopim akumulator, bo potem ok??? Pre,kleto faking sranje so te izjeme, pa če se določeni tukaj na trepalnice mečete. Ko pa so bile druge izjeme pa jokcanje, da ni fer, da so izjeme!? Najprej so vam ponudili 48 ur, pa ste izsilili 72 ur, človek vam ponudi prst, vi hočete celo roko! Dvoličneži!!! In tudi jaz sem plačal AD in bi ga rad koristil!!!
P.S.: Ne govorim zase, izpolnjujem enega od pogoje za prehod, za katere ste lastniki prej jokcali, da mora biti za vse enako. Pejte na te vaše nepremičnine v lipi naši in se ne vračajte nazaj.
Se strinjam. Vsi bi morali imeti moznost iti cez mejo za 72 ur in da se recimo ob povratku potestiras s hitrim testom.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in HEPAN

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Se strinjam. Vsi bi morali imeti moznost iti cez mejo za 72 ur in da se recimo ob povratku potestiras s hitrim testom.
Saj to so imeli včeraj na mizi, ampak niso sprejeli... bodo pa zagotovo enkrta do 15.5., ker bodo morali, saj so včerj podpisali uredbo o digitalnem zelenem potrdilu, ki pa predvideva prestop meje s hitrim testom za vse potnike.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.865
7.044
113
Kaj koga briga kaj imamo doli za počet. Ali sedi na sončku (zakaj pa ne) ali pa ima res kak pametnega za delat. Povsem nepomembno. Mene doli čaka recimo tole:
IMG-20210421-WA0003.jpg

48 ur 72, povsem vseeno. Okužim se lahko v prvi uri ali pa nikoli. Če se že gremo neko epidemijo, pogoj za vstop katerikoli test, ali karantena, ki jo spet lahko kdajkoli prekineš s katerimkoli testom. Saj zato smo izumili hitre teste, ne? Hitri in poceni, kar je potrebbo, da lahko koliko-toliko normalno zaživimo. Zdaj pa imamo zmedo z izjemami, vsak pa po svoje izigrava izjeme.
Pa da nebomo krivili samo vlade, ki ja se strinjam, srž problema, imamo tukaj še virologe, ki vstrajno trdijo, da delavci migranti živijo v mehurčku (čeprav delajo z 1000 ljudmim), mi vikendaši pa srž koronskega problema in največja nevarnost za državo.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Gonzo

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Kaj koga briga kaj imamo doli za počet. Ali sedi na sončku (zakaj pa ne) ali pa ima res kak pametnega za delat. Povsem nepomembno. Mene doli čaka recimo tole:
Pa da nebomo krivili samo vlade, ki ja se strinjam, srž problema, imamo tukaj še virologe, ki vstrajno trdijo, da delavci migranti živijo v mehurčku (čeprav delajo z 1000 ljudmim), mi vikendaši VSI OSTALI pa srž koronskega problema in največja nevarnost za državo.
Fixed!

Nehajte se že enkrat izdajat za žrtve - to smo mi vsi! Če bi tako nastopali bi bilo drugače.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Ja saj ti ga nimaš, samo misliš, da ga imaš. ;)

Egoist si - čisto navaden, da ne boš mislil, da si kaj več, kot vsi mi.

Pa da ne lepim še enkrat tistega Kaj dogaja videa - si kot SSRS. ;)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.865
7.044
113
Mogoče sem res egoista. Kaj čmo, to je nekako v naravi človeka. Sicer pa vsak se mora za sebe postavit, tako ali drugače. Drugi ne bodo.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.865
7.044
113
Ajde gremo h bistvu... Kako je zdaj, je dovolj za prehod k hrvatom sprintan HAT iz portala E-Zvem, ali ne?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.865
7.044
113
Nazaj se bom testiral v Novalji z hitrim testom, če me ob prehodu meje ne skenirajo. Če me pa skenirajo pa ruknem karanteno 10dni. Tako ali tako delam od doma.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: novaa in johannes

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Ce se bos sel testirat v Novaljo, poklici na turisticno zajednico. Sem slisal, da naj bi menda krile pol zneska testiranja, ne vem pa, ce je res.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Saj to so imeli včeraj na mizi, ampak niso sprejeli... bodo pa zagotovo enkrta do 15.5., ker bodo morali, saj so včerj podpisali uredbo o digitalnem zelenem potrdilu, ki pa predvideva prestop meje s hitrim testom za vse potnike.
Ja, čedalje MANJ nas boste lahko jebali.

In na srečo ima Hrvaška "papirje", ki Janeza zelo očitno zelo MOČNO držijo za jajca...
Na našo srečo, na srečo vseh nas, ki so nam kakršnekoli omejitve pri gibanju popolnoma nesprejemljive... Kljub tisočem mrtvih po slovenskih ulicah... :evil:

Končni "obračun" pa seveda pride najkasneje na naslednjih volitvah. Ivan Janez, (upam da) nikoli več. Si pač zavozil, kar se je zavoziti dalo... :bonk:

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Ce se bos sel testirat v Novaljo, poklici na turisticno zajednico. Sem slisal, da naj bi menda krile pol zneska testiranja, ne vem pa, ce je res.
Lošinj pripripravlja posebno, nižjo ceno trajekta za turiste, ki bodo prišli na ta otok (rekla kazala). Mogoče tudi Cres. Verjetno za junij, julij, avgust. PRAVILNO!

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Nazaj se bom testiral v Novalji z hitrim testom, če me ob prehodu meje ne skenirajo. Če me pa skenirajo pa ruknem karanteno 10dni. Tako ali tako delam od doma.

Kako bi bilo, geniji iz zdravstva, če bi VSAKDO po spolnem odnosu z "novo" žensko moral biti v karanteni recimo 15 dni? Saj vemo, kaj lahko fašeš: sifilis, aids, triper...
Bill Gate-s, dobra ideja, ane?

• Haha
Reactions: Gonzo in Matey