Da striktno pri vsakem. Recimo lahko jih za 10 dni zaprejo v čateškeTAKO JE.
Le lastništvo na Hrvaškem, je pri nas privilegij. Za Avstrijo, Madžarsko, Italijo, Tajska ta ugodnost NE velja.
TO(!) je diskriminacija.
Še enkrat. Se strinjate z tem, da pri vstopu v Slovenijo ne preverjamo stanje korne pri osebah?
Lepe novosti ali "lepe novosti"?Obetajo se lepe novosti od naslednjega tedna na naši strani ... bomo videli zvečer, kaj bo prinesel ponedeljek
Malo ceneje bo vse skupaj ... če bodo seveda potrdili predlog.Lepe novosti ali "lepe novosti"?
Kdaj bo pa to znano?Malo ceneje bo vse skupaj ... če bodo seveda potrdili predlog.
Damijan Murko bo končno prodal vse karte.Potrdili so koncerte do 10 ljudi.
Damjan Murko razprodal Stožice!Damijan Murko bo končno prodal vse karte.
Bad. To je k uno, k moras ful spakirat pred luksuznim potovanjem, pa se ti ne da.Mislis iz 48 ur na 72 ur
To bo prislo pa ravno prav. Recimo v ponedeljek, ko sem sel dol, sem moral tempirati prehod meje tko, da sem sel cez ob 13.45, da sem se danes vrnil na mejo pred 13.45, da sem ujel 48 ur. Ampak, posledicno sem moral danes zjutraj startati ob 9ih s parcele.
V petek, ko spet letim dol, bom zdaj v miru lahko sel dol ze v petek zjutraj, takoj po opravljenem hitrem testu in se v miru vracal v nedeljo popoldne.
Saj se tudi njim ne gre za urejanje nepremičnine, brez skrbiSem poslušal prej tega jamrača predstavnika lastnikov ne premičnih na Hrvaškem. Jaz ne vem kakšne barake imate dol ali pa 3 leve roke da vam vsak teden ni 48 ur dovolj za urejanje nepremičnine kar tako na glas vsi poudarjajo.
Kar se mene tice bi bilo dovolj 48 ur + 6 ur, recimo da v petek letis dol ob 15ih, pa da se v nedeljo vrnes na mejo ob 18ih.Sem poslušal prej tega jamrača predstavnika lastnikov ne premičnih na Hrvaškem. Jaz ne vem kakšne barake imate dol ali pa 3 leve roke da vam vsak teden ni 48 ur dovolj za urejanje nepremičnine kar tako na glas vsi poudarjajo.