Ja, oseba se je registrirala samo, da nam pove, kako dober je dynamix.
Pozdravljeni, očitno imate tudi phobio proti novim uporabnicam? Sem nova na forumu ja, in zasledila temo, o kateri sem res mogla dati čez 101 opcijo.. tako, da sem čutila, da pač moram delit... Ker a ni na forumu bolj pomembno kaj človek napiše, kot kdaj se je registriral, ali pač? Skratka, lep danJa, oseba se je registrirala samo, da nam pove, kako dober je dynamix.
Nisem njihov, ampak: kaj pa če je? Kaj pa če ni?Ja, oseba se je registrirala samo, da nam pove, kako dober je dynamix.
pa hvala bogu, da je delila njeno izkušnjo. P****, zato pa so forumi, da se delijo izkušnje, znanja, da se ustvari debata... kaj me b*** k**** kdaj se kdo registrira!?Ja, oseba se je registrirala samo, da nam pove, kako dober je dynamix.
Kaj pa s tistimi, ki mi svojo politiko povsod prodajajo?Fantje, v dveh temah vam že sesalec prodaja, dajte se zresnit.
sej to no hahaKaj pa s tistimi, ki mi svojo politiko povsod prodajajo?![]()
pri nas nekih hudih alergij zaenkrat ni, se pa vseeno mičkeno gleda na te zadeve, tako da mi to rešujemo s ene 25 let staro igeo, smo si pa dodatno omislili sistem čiščenja s suho paro. Tako da papa čistila, pa tudi v boju z alergijo smo na zeleni vejiJaz imam kar precej problemov z alergijami, in mi je prijateljica posodila njen vodni sesalec dynamix... kaj tazga že dolgo ne, pa sem skozi leta probavala z različnimi osvežilcii zraka, ... gre za globinsko-parni sesalec, ki ima poleg sesanja tal, kavča, postel še funkcijo filtracije zraka... samo postaviš ga v prostor kjer si in vklopiš.. pač res naredi tisto razliko, ki jo iščem in ki mojemu telesu odgovarja... tko da bi definitivno priporočala tega!!
če že profi se poseže po pro acqui, drugače pa poltijeve variante suho-mokro (para) tud niso slabeJa, oseba se je registrirala samo, da nam pove, kako dober je dynamix.
Kdo bo daju 3000€ za pro aquo, al kolko je ze?če že profi se poseže po pro acqui, drugače pa poltijeve variante suho-mokro (para) tud niso slabe
ble so tu nekje.....no konc koncev tud igea ni bla dost cenejša pa po recimo 20+ letih dela kt nova. Vem za par ljudi ki jo uporablja za delo (profi čiščenje), njim se to izplača. Kar se domače uporabe tiče pa na tehtnico vse želje, potrebe, budget, pluse, minuse in se vidi kaj in kakoKdo bo daju 3000€ za pro aquo, al kolko je ze?
Res je, za to domačo uporabo ne bi daju ravno 3000 eur, kvečjemu maks 1000 eur..ble so tu nekje.....no konc koncev tud igea ni bla dost cenejša pa po recimo 20+ letih dela kt nova. Vem za par ljudi ki jo uporablja za delo (profi čiščenje), njim se to izplača. Kar se domače uporabe tiče pa na tehtnico vse želje, potrebe, budget, pluse, minuse in se vidi kaj in kako