Cene servisov, olja in inflacija

jezek

Guru
24. jul 2008
4.989
2.159
113
Volvo in pa centrala. Ne vem kje je. SE? DE? CRO? Jaz bi sicer teral dallje ampak je odv.druzba od lastnika ocenila da se ne splaca, meni se pa niti pod razno ni dalo bojevat z multinacionalko, gl3de na to da je ze z iskanjem izvedencev in servisa, ki bi dal drugo mnenje bil game-over cim smo omenili 3clinder vulvo.....

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.291
12.793
113
Še vedno pa ne najdem strani, da bi ti ponudila prav "kit" za mali servis, da bi samo ukucal VIN v iskalnik. A tega res ni? Kar težko verjamem. Al pa da bi vsaj posamezne dele iskal z VIN številko. Rabim filter olja: 026 407 316, filter kabine K1418A (prepisano iz zadnjega delovnega naloga). A rabim za malega še kaj?
priložnost za start-up :evil:

shift

Guru
20. jul 2007
10.198
2.741
113
za šankom
Hvala za tole, to je prav liqui moly store? Na amazon redko pomislim.
jaz sem za sebe kupoval 4310 pri intercars s 30% rabatom za 90€ 5L, shoppster je 95€, na amazonu je 65€.
Naslednjič definitivno naročim.
Ko greš na izdelek ti levo zgoraj piše kdo je prodajalec, za moly mislim da je prav liqui moly store

jezek

Guru
24. jul 2008
4.989
2.159
113
Ksz, pa da ne odpiram nove teme za to malenkost: ali je kje na širšem območju Lj kak višji robnik ali ploščad (brez varovalne ograje), kjer lahko s kolesi zapelješ do roba previsa in si na hitro ogledaš tistih 20 cm avta od spodaj? Kolega z dvigalom bo dlje odsoten, kanala nimam (več), plačeval serviserju ne bi (sploh ker ni moj avto). Včasih je bilo par betonskih konstrukcij, na katerih so kamionarji menjali olje...ampak to je preširoko ali pa razpadlo...., pa zadošča mi 20 cm vpogleda. Bi pa stoje ali čepe, leganje na tla odpade....

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.291
12.793
113
tole najdi kje ob cesti, se noter vlezes, kolega pa prek zapelje :evil:
1760617168007.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.498
3.841
113
Ksz, pa da ne odpiram nove teme za to malenkost: ali je kje na širšem območju Lj kak višji robnik ali ploščad (brez varovalne ograje), kjer lahko s kolesi zapelješ do roba previsa in si na hitro ogledaš tistih 20 cm avta od spodaj? Kolega z dvigalom bo dlje odsoten, kanala nimam (več), plačeval serviserju ne bi (sploh ker ni moj avto). Včasih je bilo par betonskih konstrukcij, na katerih so kamionarji menjali olje...ampak to je preširoko ali pa razpadlo...., pa zadošča mi 20 cm vpogleda. Bi pa stoje ali čepe, leganje na tla odpade....
Kot ideja - "izredni" tehnični pregled. Jaz vem, da so mi že dovolili v njihov kanal, da sem pogledal spodaj. Ali pa vulkanizer, itak bo zdaj, zdaj treba gume menjat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.885
8.107
113
pri taščici
Mal potipaj teren ce je khe kaka rampa za razkladanje.
Tega je sedaj bistveno manj, ampak verjetno pa obstaja se kje kakšna.
Okoli železnice mogoce? A se prav spomnim da so bile nekoc tsm med letalisko in zeleznico , takoj pri kajuhovi?