Bravo naši orli |||

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.577
1.202
113
Idioti posrani, ni druge. Ne vejo kaj bi pa iscejo slamce, drobtince... Da bi pa sebe pogledal bi blo pa cist prevec. Kako sploh pomislt, da bi komentarje od raje prilimal funkcionarjem, trenerjem, skakalcem in jih tako izlocil iz iger? Kaksna patologija je to... k misls da si ze vse vidu... Bolno res! Idioti...

henkl

Majstr
18. nov 2019
558
354
63
Prevc ni normalen.
1769880813796.png

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: kemb in BornSkeptic

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.573
-7.394
113
Moram, ja, sploh takrat ko je Jože Šlibar postavil svetovni rekord z 144 m. Sploh nobenemu ni bilo jasno kako je bilo to mogoče ker skoraj nihče ni vedel z njega..... Napisal po spominu tako če kak podatek ni točen pomeni da mi spomin že peša.
Šlibar je bil za današnje pojme drugorazreden skakalec, ki je v celi svoji karieri enkrat skočil do tretjega mesta, njegove uvrstitve med deseterico, bi pa tudi mizar na prste lahko preštel. Tako da res, njegovega svetovnega rekorda ni nihče pričakoval.
Dosegel ga je, ker so ga v poizkusni (trening) seriji spustili s previsokega naleta, pa ga je neslo daleč. Ta serija ni veljala za rezultat na tekmi. Na tekmi pa tudi ni blestel
Si pa s tem, sicer odličnim skokom ni priskočil samo svetovnega rekorda, ampak tudi izredno penzijo za vrhunskega in zaslužnega športnika

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.573
-7.394
113

yt iskanje 3x nein najde sceno AT malarja.
haha.
Samo ne vem, kaj so se vsi napalili na tega švicarja.
Domnu je prepovedala skok žirija in ne ta švicar.
In kdor je gledal prenos je tudi videl, da so že pred tem 3x nein, delavci začeli prekrivat zalet s polivinilim.
Al pa jamrajo, da niso gledali posnetka kamere, (ki jo ni) le kaj bi s tem dosegli? Saj ni nič nejasnega. Saj nihče ne trdi, da je Domen porinil smučke, takoj se je vedelo, da je bil marelar. Tudi vsi vemo, da takrat, ko je bil za skok na vrsti Domen, smuč ni imel.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.573
-7.394
113
Kaj tako komplicirate ... pač se je zgodilo.
"Gremo dalje". Tega nisem rekel jaz, to je izjava Domna.
In edino pravilna. Za nazaj se je brezveze sekirat.

Pomembno je le to, da je z drugim poletom dokazal, da bi "sezul" Norvežane (če bi skočil tudi prvič). Za kaj več pa ekipno s samo Domnom in Anžetom (v primerjavi z AT in JAP) trenutno nismo sposobni.
Če bi Domen v prvi skočil tako, kot je v drugi seriji, (z enakimi točkami) Slovenija nebi prehitela Norveške, ampak bi bila na koncu četrta.

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.700
638
113
Če bi Domen v prvi skočil tako, kot je v drugi seriji, (z enakimi točkami) Slovenija nebi prehitela Norveške, ampak bi bila na koncu četrta.
Če se Zajc nebi šetal po skakalnici bi dodal tistih par manjkajočih točk ... ? in ja če bi Domen skočil v prvi Zajc nebi bil prvi v drugi seriji

verjetnost, da bi SLO osvojila 3 mesto brez strehnis situacij je ogromna

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.573
-7.394
113
Če se Zajc nebi šetal po skakalnici bi dodal tistih par manjkajočih točk ... ? in ja če bi Domen skočil v prvi Zajc nebi bil prvi v drugi seriji

verjetnost, da bi SLO osvojila 3 mesto brez strehnis situacij je ogromna
Haha, kakšne razloge vse najdete, da bi opravičili slabe rezultate naših športnikov.
Ja seveda je bila velika verjetnost, da bi Zajc, Lanišek in Oblak skočili bolje, ampak pač niso.
Tudi danes je bila v prvi seriji velika verjetnost, da bi Nika dosegla rekord skakalnice, pa je bila samo osma.
A če skočiš prvi v seriji, ko je zaletišče še na frišno spucano je to po novem slabo?

• Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco in Samo Svoj

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.663
13.559
113
kod Džej-Zija
Ko se začne sralko budalko spoznat poleg krožišč in Ukrajine še na skoke. Vrhunsko. Seveda so naši bedni, in mi smo vsega krivi.

Prototip človeka, o katerem je grmel Stanovnik: ZA HLAPCE ROJENI, ZA HLAPCE VZGOJENI. Ko spleza iz riti Putina, se takoj loti novih podvigov, tokrat riti skakalne komisije in FISa.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.114
2.747
113
Ko se začne sralko budalko spoznat poleg krožišč in Ukrajine še na skoke. Vrhunsko. Seveda so naši bedni, in mi smo vsega krivi.

Prototip človeka, o katerem je grmel Stanovnik: ZA HLAPCE ROJENI, ZA HLAPCE VZGOJENI. Ko spleza iz riti Putina, se takoj loti novih podvigov, tokrat riti skakalne komisije in FISa.
Mirsi je srb in nemara ravno Slovencev. Pa saj vidiš katere poveličuje.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Pepe