Boltez Kranj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.949
10.632
113
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Avtorju teme če ne znaš dati navodila ženi ko gre na moška opravila je pač tako.
Sem že imel take izkušnje. Tudi navodila niso pomagala, tako da od takrat raje sam porihtam. Ker to, da prišparam pol ure, da gre ona nekaj rešit ni vredno par dni jeb.anja, da potem zadevo spravim v pravo stanje
grin1.gif
.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mene pa čudi s kakšnimi lutkami ste nekateri poročeni?
Jaz osebno nimam takih problemov, pa tudi Papatucco nisem...

sad

Guru
24. avg 2007
21.949
10.632
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Jaz osebno nimam takih problemov, pa tudi Papatucco nisem...
Kaj češ. Nekateri moramo tudi lutke pobrat, da ostanejo za vas ta prave babe.
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Jaz osebno nimam takih problemov,
...ker pri vas pa baba nosi hlače,po Vodicah naj bi razlagala kako prekleto nesposoben si, tašča ti grozi da te bo izselila če ne boš hodil k maši, ko bi pa vedeli kakšne neumnosti pišeš tu bi pa itak že letel
evil.gif

Aja pa lep KRŠČANSKI praznik

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.184
515
113
kranj
ne skrbi, tudi jaz sem bil nekaj let pri njih...in na koncu pogruntal, da so se shranjene gume čet zimo "postarale". pa kaj...hvala lepa in me ne vidijo več. naj bojo še tako dobri, poceni itd itd...dej no, že tako dobi na gumo pošten zaslužek, a še dodatno mora folk "odirat"????

jado, ne leti nate, ampak...misel, da te bo vsak našponal je vedno bolj "zakoreninjena" v naših glavah. pač, alter se seli tudi v real life...

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
Ksz
Pa dobr no. Samo povedal sem da se mi ne zdi fer. Zakaj morate nabijat zdej o nekih copatah in moških opravilih. Če niste prebral dobro, sem napisal da pač nisem imel časa namesto moje zamenjat, ker sem imel delo. Tudi jeseni se je tako izšlo, da je mogla it sama zamenjat. Ona nima normalnega urnika, dela tudi po 60-70 ur na teden in je včasih težko organizirati "moška" opravila. Ne vem pa, zakaj je moško opravilo menjava gum, če samo pelješ avto tja in fertik. Tudi ni nobene slabe volje sedaj cel teden, tako kot je nekdo napisal.
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.197
7.626
113
pri taščici
Iz neke druge teme, od nekega drugega uporabnika pobrano se mi zdi.
Kot poznam roberta, pa je to vse skupaj malo za lase privlečeno, in je bilo vsaj v tisti temi s precej jeze napisano, ali celo s kakšno osebno zamero.
Ali pa kot čisti sarkazem, saj je na alterju ogromno sarkazma, tudi v tej temi.... Sedaj pa se ta sarkazem naprej prepisuje pa se sploh ne ve da je to sarkazem....

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.