Ne razumem kaj mislisS tem ko bos drobil ponudnike bos bolj malo pomagal. United je star alliance, American pa oneworld tako da ze ce to konsolidiras si naredil vec kot vse ostalo.
Pa to je let vsak tretji dan!Ne razumem kaj mislissam letim se z AirFrance in Delto
Vse je odvisno kaksne cilje imas in potem naredis strategijo...
Je pa pri moji 120+ letih letno, verjento drugace kot ce gres 1x na leto z letalom po evropi![]()
Torej se lahko primerjava po letih. Air france in Delta sta del skyteama. Ce ze nekomu predlagas zbiranje milj/tock je prvo da se odloci kje bo to zbiral. Ce bo 120 letov raporedil na tri najvecje “zveze” bo imel pri vsaki “le” 40 letov. A se kako o hotelih receva?Ne razumem kaj mislissam letim se z AirFrance in Delto
![]()
Vse je odvisno kaksne cilje imas in potem naredis strategijo...
Je pa pri moji 120+ letih letno, verjento drugace kot ce gres 1x na leto z letalom po evropi![]()
Torej se lahko primerjava po letih. Air france in Delta sta del skyteama. Ce ze nekomu predlagas zbiranje milj/tock je prvo da se odloci kje bo to zbiral. Ce bo 120 letov raporedil na tri najvecje “zveze” bo imel pri vsaki “le” 40 letov. A se kako o hotelih receva?
Kot zgleda nisi prebral kar sem napisal.. nobenem nisem predlagal kje naj zbiraTorej se lahko primerjava po letih. Air france in Delta sta del skyteama. Ce ze nekomu predlagas zbiranje milj/tock je prvo da se odloci kje bo to zbiral. Ce bo 120 letov raporedil na tri najvecje “zveze” bo imel pri vsaki “le” 40 letov. A se kako o hotelih receva?
Veliko letov je z enim prestopanjem.. sem pa na poti bolj kot ne 3 tedne na mesec.. velikokrat pa je tudi 8 letov v tednu…Pa to je let vsak tretji dan!
Sem sel pogledat letošnjo statistikoTo verjetno leti v minimalno poslovnem razredu. Ce prezivi 1/3 zivljenja tam zgoraj.
Ne saj to v katerih razredih in koliko letis si ti zacel omenjat, meni je vseeno. Opomnil sem na to da ce “ekipa” zeli folku koristno svetovat pri zbiranju milj, potem ne drobit ponudnikov.P.s. sam namen je bil, da je stran na fb in Instagramu, kjer ekipa piše o akcijah, vodnikih (hoteli, letalski programi, appih ki pomagajo pri potovanju)… in pa skupina v nastajanju, kjer se bo se več govorilo tem hobiju. Ne da se bova z Apollotom sla kdo ima več letov in boljše statuse…
Pa da govorimo na podlagi izkusenj.