Boeing 747 zletel s steze

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.478
11.358
113
S tem ko bos drobil ponudnike bos bolj malo pomagal. United je star alliance, American pa oneworld tako da ze ce to konsolidiras si naredil vec kot vse ostalo.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.284
80
48
S tem ko bos drobil ponudnike bos bolj malo pomagal. United je star alliance, American pa oneworld tako da ze ce to konsolidiras si naredil vec kot vse ostalo.
Ne razumem kaj mislis :) sam letim se z AirFrance in Delto :)
Vse je odvisno kaksne cilje imas in potem naredis strategijo...

Je pa pri moji 120+ letih letno, verjento drugace kot ce gres 1x na leto z letalom po evropi :)

• Wow
Reactions: Rekreacija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.478
11.358
113
Ne razumem kaj mislis :) sam letim se z AirFrance in Delto :)
Vse je odvisno kaksne cilje imas in potem naredis strategijo...

Je pa pri moji 120+ letih letno, verjento drugace kot ce gres 1x na leto z letalom po evropi :)
Torej se lahko primerjava po letih. Air france in Delta sta del skyteama. Ce ze nekomu predlagas zbiranje milj/tock je prvo da se odloci kje bo to zbiral. Ce bo 120 letov raporedil na tri najvecje “zveze” bo imel pri vsaki “le” 40 letov. A se kako o hotelih receva?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.284
80
48
Torej se lahko primerjava po letih. Air france in Delta sta del skyteama. Ce ze nekomu predlagas zbiranje milj/tock je prvo da se odloci kje bo to zbiral. Ce bo 120 letov raporedil na tri najvecje “zveze” bo imel pri vsaki “le” 40 letov. A se kako o hotelih receva?
Kot zgleda nisi prebral kar sem napisal.. nobenem nisem predlagal kje naj zbira :) ker je od vsakega posebej odvisno kje leti in kako..

Od Hotelov. Zmeraj :p Bo Diamond, pa Titanum in Platinum Elite dost za tebe :)
Pa se kakšno rečeva o BC letih :p

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.284
80
48
To verjetno leti v minimalno poslovnem razredu. Ce prezivi 1/3 zivljenja tam zgoraj.
Sem sel pogledat letošnjo statistiko :)

80 letov. 8 dni in 18 ur v zraku :) 17 ur zamud :p 50% jih je takoj za BC (več prostora za noge), drugo je v BC, s tem da so vsi leti preko luže v BC. Sluzbeno v v $$$, privat vse z miljami..

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.284
80
48
P.s. sam namen je bil, da je stran na fb in Instagramu, kjer ekipa piše o akcijah, vodnikih (hoteli, letalski programi, appih ki pomagajo pri potovanju)… in pa skupina v nastajanju, kjer se bo se več govorilo tem hobiju. Ne da se bova z Apollotom sla kdo ima več letov in boljše statuse…
Pa da govorimo na podlagi izkusenj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.478
11.358
113
P.s. sam namen je bil, da je stran na fb in Instagramu, kjer ekipa piše o akcijah, vodnikih (hoteli, letalski programi, appih ki pomagajo pri potovanju)… in pa skupina v nastajanju, kjer se bo se več govorilo tem hobiju. Ne da se bova z Apollotom sla kdo ima več letov in boljše statuse…
Pa da govorimo na podlagi izkusenj.
Ne saj to v katerih razredih in koliko letis si ti zacel omenjat, meni je vseeno. Opomnil sem na to da ce “ekipa” zeli folku koristno svetovat pri zbiranju milj, potem ne drobit ponudnikov.

Enako je pri hotelih - ce hoces statuse se je pac treba ene verige drzat.