Normalno življenje s takim delom to ni, saj si odsoten približno tri tedne, nato pa tri tedne doma. Meni zaenkrat ustreza, se pa moraš disciplinirati, da zaradi odsotnosti ne izgubiš stikov v domačem okolju.VanZ, koliko je to letenje kompatibilno z normalnim zivljenjem? Kaksen imas roster?
Island Express Helicopters, which owned the Sikorsky S-76B that crashed, was only certified to operate under visual flight rules.
Pri vseh milijonih gredo najeti helikopter, opremljen le za letenje v vizuelnih pogojih, ki nato v oblaku zapluži v skale.
Kot lani za fuzbalerja, ko so za čez Rokavski preliv najeli enomotorno letalo s pilotom z barvno slepoto. Pred tem pa zanj plačali 30m€.
Treba je šparat, pa nej stane kokr hoče.
Van, eno vprašanje, ki me je vedno mamilo, kadar sem gledal kake ... akcijske filme :
Večkrat si pokazal slike, filmčke itd iz kabine. Kako lahko tipkaš po tastaturi v rokavicah?
Jaz zaradi zanesljivosti tipkovnice apriori nabavljam samo Truly kalkulatorje, ker je tam še najmanj možnosti, da bi se zatipkal. (čeprav se zadnje čase tudi tu dogaja ...)
Torej, pišete na tastaturo, tako kot v "kameni dobi", pa zanesljivo mora biti. V vojaških avionih pa celo v rokavicah. Kako?
vprašanje če je vedel to oziroma če se je zavedal kaj to pomeni.Island Express Helicopters, which owned the Sikorsky S-76B that crashed, was only certified to operate under visual flight rules.
Pri vseh milijonih gredo najeti helikopter, opremljen le za letenje v vizuelnih pogojih, ki nato v oblaku zapluži v skale.
Kot lani za fuzbalerja, ko so za čez Rokavski preliv najeli enomotorno letalo s pilotom z barvno slepoto. Pred tem pa zanj plačali 30m€.
Treba je šparat, pa nej stane kokr hoče.