Blitz armatura

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
787
-9
16
Ima kdo že dlje časa Blitz kopalniško armaturo? Kako funkcionira, kakšne kvalitete je?

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.112
2.444
113
Sam sem jo imel 5 mesecev. 2 kos. Nova puščala tam vmes. Sedaj je ena v delavnici. Še zmerom spušča, sedaj še čez noč, skozi iztok. Se pač ne zapre.

Blitz nekooperativen glede garancije. Bo imel pa več škode z negativno reklamo kot z garancijo.

Jaz imam negativno izkušnjo in jih odsvetujem!

IMG_20200305_060258 B.jpg

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan in tony

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.054
2.704
113
Sem ravno v najeti mobilni hišici in armatura v kuhinji podobno pušča (stalno lužica okrog armature). Sedaj sem pogledal za katero armaturo gre. Glej ga zlomka, Blitz.

• Všeč mi je
Reactions: tony

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
444
42
28
Ljubljana
Rekel bi Hans Grohe, imamo že 18let in to tuš, umivalnik, bide, kuhinja vse model Focus, sam sem zamenjal tesnila v pipi v kuhinji. Servis je v Pšati pri Lj. Proda tudi fizičnim osebam. Zadovoljen!
Lp

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.080
108
63
Rekel bi Hans Grohe, imamo že 18let in to tuš, umivalnik, bide, kuhinja vse model Focus, sam sem zamenjal tesnila v pipi v kuhinji. Servis je v Pšati pri Lj. Proda tudi fizičnim osebam. Zadovoljen!
Lp
Se nekako nagibam tej znamki.Mislim,da bom kr Grohe izbral.A Armal še obstaja?Jo imam v kuhinji z izvlečim tušem.Zelo zadovoljen z njo.Uporabljam jo že 15 let.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.431
3.797
113
To ni več A od starega Armala. Me zanima kdo jim pipe dela.

Hans Grohe imaš več nivojev kvalitete - različne serije. Cenejše so verjetno še nižje kot ta hrvaški Armal.

• Všeč mi je

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.431
3.797
113
Ja saj greš v Bauneki pa izbereš, pol pa iščeš najnižjo ceno po spletu.

V bistvu ne razumem, da bi na blef armature kupoval, pol pa se lak lušči, pa zaribajo, pa puščajo,... Trgovina pa že pol leta cugrund.

• Všeč mi je

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.163
131
63
Da ne bo zmešnajve;
- Grohe je v japonski lasti
- Hansgrohe je v ameriški lasti
- Hansa nima nobe zveze s prejšnjima dvema in je v finski lasti.

Pa da ne bom čisto neuporaben: jaz sem kar nekaj stvari kupil TUKAJ.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.163
131
63
Z drugimi besedami, kvaliteta je šla v k....
Ne.
Dobra pipa, ki bo držala 20 let, nikoli ni bila poceni. Oziroma je bila, ko upoštevaš vse ceremonije z v startu poceni izvedbo.
Tudi jaz gledam na stroške (sploh nepotrebne, v stilu onih črnih armatur za več k€ iz ene druge teme), ampak pri npr. armaturi za tuš pa je prvi pogoj da dela brez da vem da obstaja. Sem jih sicer doma vse sam zmontiral, ampak si raje čimbolj poredko privoščim tako veselje.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
444
42
28
Ljubljana
Opazil sem pa, da obstajata vsaj dve verziji in ne vem v čem je razlika. Ko sem jaz kupoval so bile carmature HansGrohe, pred kakšnim letom pa sem videl tudi armature samo z Grohe. Ali to pomeni različno kvaliteto, ali različno lastništvo, pa ne bi vedel.