Tud pr meni se to zgodlo.Nikol več te znamke.Sam sem jo imel 5 mesecev. 2 kos. Nova puščala tam vmes. Sedaj je ena v delavnici. Še zmerom spušča, sedaj še čez noč, skozi iztok. Se pač ne zapre.
Blitz nekooperativen glede garancije. Bo imel pa več škode z negativno reklamo kot z garancijo.
Jaz imam negativno izkušnjo in jih odsvetujem!
Poglej priponko 87213
Se nekako nagibam tej znamki.Mislim,da bom kr Grohe izbral.A Armal še obstaja?Jo imam v kuhinji z izvlečim tušem.Zelo zadovoljen z njo.Uporabljam jo že 15 let.Rekel bi Hans Grohe, imamo že 18let in to tuš, umivalnik, bide, kuhinja vse model Focus, sam sem zamenjal tesnila v pipi v kuhinji. Servis je v Pšati pri Lj. Proda tudi fizičnim osebam. Zadovoljen!
Lp
Pol se bom kr Grohe držal.To ni več A od starega Armala. Me zanima kdo jim pipe dela.
Hans Grohe imaš več nivojev kvalitete - različne serije. Cenejše so verjetno še nižje kot ta hrvaški Armal.
Ni mišljeno kot dobra slaba serija iste armature, ampak poceni in draga varianta.Ali obstaja kakšen spisek teh dobrih serij?
Bom kr gledu za Grohe...Ja saj greš v Bauneki pa izbereš, pol pa iščeš najnižjo ceno po spletu.
V bistvu ne razumem, da bi na blef armature kupoval, pol pa se lak lušči, pa zaribajo, pa puščajo,... Trgovina pa že pol leta cugrund.