Ja saj to je skoraj edini članek ki obstaja. Hvala da ste me razsvetlili, da ta ideologija še obstaja.![]()
Letos so se poklonili Rožmanu | Občina Dobrova-Polhov Gradec | MojaObčina.si
Šentjošt se je v slovensko zgodovino zapisal kot kraj, kjer je bila ustanovljena prva vaška straža, med vojno in po njej pa je tudi zato utrpel velik ...www.mojaobcina.si
2012...Ja saj to je skoraj edini članek ki obstaja. Hvala da ste me razsvetlili, da ta ideologija še obstaja.
Tistih 240 opravi s sovragom z lahkoto, 39000 po bitki počisti bojno polje palih dušmanina.Evo, spet pravljice. "Večja bitka", kjer je sodelovalo 240(?) partizanov. Pa kako če je bilo pri nas po koncu vojne cez 40.000 partizanov? Kaj je delal preostanek? Vsak 9 letnik je bil kurir, vsaka stara mama je skrivala granate doma...
Aj, aj, a
Šentjošt je še sedaj nek tak čuden kraj.Ja saj to je skoraj edini članek ki obstaja. Hvala da ste me razsvetlili, da ta ideologija še obstaja.
Ampak zavedajte se da je v velikostem razredu 1:10000 proti vašim partizanskim maškaram. Zato prosim ne rabite vsak dan izpostavljat zgodbic o kolaborantstvu, in nam, dajma reč ljudem ki jim komunizem ni v krvi, spodnašat kot krivo vest in bognedaj označevat kot le te.
Od kje ti ideja, da zagovarjam kolaboracijo? A to je tista fora, če ne maraš Goloba si Janšist?Šentjošt je še sedaj nek tak čuden kraj.
Drugače pa tvoja slaba pismenost prav bode v oči, tipična za tiste, ki zagovarjajo kolaboracijo.
Primerjaš neprimerljivo-pri teh stvareh ne moreš biti mlačna voda.Od kje ti ideja, da zagovarjam kolaboracijo? A to je tista fora, če ne maraš Goloba si Janšist?
Ah, dragi moj gatto, ne preveč napenjat teh dveh celic in iskat povezave med menoj in kolaboranstvom. Ti bo še te dve skurilo.
Umetniško delo?AI umetniško delo

Tisti krvni madež ni ravno posrečenUmetniško delo?![]()
Tole je umetnost sporočilnosti zdravekmečkedomače pameti:
Poglej priponko 103520 Poglej priponko 103522
Poglej priponko 103523
Poglej priponko 103524 Poglej priponko 103525
Misliš, da je preroški ali da je madež, ki ne bo ostal?Tisti krvni madež ni ravno posrečen![]()
Je kri muslimanska al je judovska?Misliš, da je preroški ali da je madež, ki ne bo ostal?
Ja seveda. Levaki sami so iskali njegovo rehabilitacijo.Ha ha zopet laži s strani levičarskih sodnikov.
Aja, kdo se ukvarja z preteklostjo? Vi levaki. Aja a to veš da v Apačah sedanji živelj tako rekoč živi v ukradenih hišah?