Zsradi mene. Ne vem pa kaj vas tako moti pri teh procesijah istočasno pa vas procesije domobrancev ne motijo.Kar pomeni, da je čas, da se proslave takih in onakih bitk z udeleženci v avtentičnih uniformah in z avtomati na roki lahko počasi ukinejo.
Zsradi mene. Ne vem pa kaj vas tako moti pri teh procesijah istočasno pa vas procesije domobrancev ne motijo.Kar pomeni, da je čas, da se proslave takih in onakih bitk z udeleženci v avtentičnih uniformah in z avtomati na roki lahko počasi ukinejo.
Aja, če ni bilo jasno, to leti na obe strani. Tudi domobranski proslav ne potrebujemo. Če pa se reenakcij ne moremo vzdržati, bi se lahko udeležbe simbolno vzdržal državni vrh (spet, na vseh straneh), pa naj se s tem ukvarjajo amaterski igralci, kot v ZDA, kjer zganjajo obnove zgodovinskih bitk iz časa državljanjske vojne 1861-1865.Zsradi mene. Ne vem pa kaj vas tako moti pri teh procesijah istočasno pa vas procesije domobrancev ne motijo.
Zsradi mene. Ne vem pa kaj vas tako moti pri teh procesijah istočasno pa vas procesije domobrancev ne motijo.
Nisem zasledil, a to tudi obstaja?Zsradi mene. Ne vem pa kaj vas tako moti pri teh procesijah istočasno pa vas procesije domobrancev ne motijo.
Spet wataboutizem?A vas cerkev ni naučila, da je lagati grdo, če vas že starši niso. Aja težko saj vam že čez 2000 let laže na osnovi pravljic.
Saj ne rabiš ker si, če pa nisi pa Janeza vprašSpet wataboutizem?
Niti me ne zanima ta scena, nisem zasledil, da bi kje bil shod domobrancev in z fošističnimi simboli paradirali po Sloveniji. Mogoče so, ampak jaz nisem zasledil, zato te prijazno prosim če mi te dogodke predstaviš.
Bolj ubogi so ti zadetki, se ti ne zdi? Kar mrgoli jih, a ne. Mimogrede... prvi zadetek je iz Buenos Airesa. Naslednje niti nisem klikal.
S5 ta grda napačna vera.....k StaLJinuu bi morali molit....A vas cerkev ni naučila, da je lagati grdo, če vas že starši niso. Aja težko saj vam že čez 2000 let laže na osnovi pravljic.
Fili ni bil nikoli neka leva kapaciteta.Bolj ubogi so ti zadetki, se ti ne zdi? Kar mrgoli jih, a ne. Mimogrede... prvi zadetek je iz Buenos Airesa. Naslednje niti nisem klikal.
Poupuščaš Vili, popuščaš.
Za jurišat je dober....Fili ni bil nikoli neka leva kapaciteta.
Spet wataboutizem?
Niti me ne zanima ta scena, nisem zasledil, da bi kje bil shod domobrancev in z fošističnimi simboli paradirali po Sloveniji. Mogoče so, ampak jaz nisem zasledil, zato te prijazno prosim če mi te dogodke predstaviš.
www.mojaobcina.si
Saj verjetno lahko najdeš tudi kakšen dogodek iz 1939?Letos so se poklonili Rožmanu
Šentjošt, 30. junij, 2013...
Itak, večina prikritih domobrancev, kateri so se čudežno par dni pred koncem spreobrnili oziroma spoznali zmoto.Evo, spet pravljice. "Večja bitka", kjer je sodelovalo 240(?) partizanov. Pa kako če je bilo pri nas po koncu vojne cez 40.000 partizanov? Kaj je delal preostanek? Vsak 9 letnik je bil kurir, vsaka stara mama je skrivala granate doma...
Aj, aj, aj.