To so prireditve za razdvajanje naroda, ves to ne?Ko vidim vaše reakcije imam občutek, da ao te prireditve samo zato da vas j... v glavo
Niti ne, prej bi rekel spomin na zgodovino. Domobranske procesije, vaše lajanje, pa je dejansko za razdvajanje naroda, da pa to vodijo bivši komunisti pa tudi veliko pove.To so prireditve za razdvajanje naroda, ves to ne?
Vas ne more nič razdvajat, ker nimate tistega potrebnega, da sploh prideš do razdvajanjaTo so prireditve za razdvajanje naroda, ves to ne?
Kako boš volil sedaj ko ti je MTV premešal karte? Si kaj razdvojen?Vas ne more nič razdvajat, ker nimate tistega potrebnega, da sploh prideš do razdvajanja
Nisem, ti si pa potrdil zgornji zapisKako boš volil sedaj ko ti je MTV premešal karte? Si kaj razdvojen?
Pregled politične krajine in odločitev na podlagi dejstev mene ne razdvoji.....imaš ti drugačne osebne izkušnje?Nisem, ti si pa potrdil zgornji zapis
Niti ne, prej bi rekel spomin na zgodovino. Domobranske procesije, vaše lajanje, pa je dejansko za razdvajanje naroda, da pa to vodijo bivši komunisti pa tudi veliko pove.
Ne vem od kje tebi, da zagovarjam partizane.Ali sem kje tvoje ljube domobrance omenjal? Ti stalno zagovarjaš dejanja partizanov z whataboutizmi domobrancev. Kdo je zmagovalec vemo. In vemo tudi, ds so ti zmagovalci prinesli fašistični režim za naslednja desetletja.
te proslave so namesto Dolančevega govora o tem, kako smo mi komunisti u ovoj zemlji na vlasti....Kar pomeni, da je čas, da se proslave takih in onakih bitk z udeleženci v avtentičnih uniformah in z avtomati na roki lahko počasi ukinejo.