5 ljudi jeIiiiiiin evo petek. Kakšna je kaj situacija v LJ, so borci proti fašizmu in diktaturi v akciji? Se Zlatko spet bori za vse nas?
Pa dobr, napovedali so vojno elitam, ki nas razdvajajo in delujejo koruptivno v svojo korist od dneva naše neodvisnosti dalje, hkrati pa so se predstavljali kot naši zavezniki ter da bodo ti ljudje odgovarjali za svoja pokvarjena dejanja. Sicer po nekem čudnem naključju prikazujejo v glavnem trenutno vladajoče ampak OK, jaz to podpiram. Me zanima ali bo kaj iz tega ali pa ne bo nič od ni tako kot pri vseh dosedanjih napovedih obračuna z elitami. Če pa bi moral stavit na kaj, bi stavil na nič.Pazi tole:
Naši borci:
![]()
Iiiiiiin evo petek. Kakšna je kaj situacija v LJ, so borci proti fašizmu in diktaturi v akciji? Se Zlatko spet bori za vse nas?
Jih je ze moralo biti vec kot 6, ce so jih popisalidanes so bili to res junaki. Mislim da je bilo 4 ali 5 ljudi, ki so govorili v imenu celotnega ljudstva. Matey, samo pomisli kako se nekateri žrtvujejo za dobrobit vseh nas. Celo tistih ki jih šimfami. Mislim svaka jim čast
Sem čakal do konca videa, če bo slučajno dal masko dol pa se Zlatan pokaže...Pred Parlament so v znak upora parkirali kolo. Juhu!!
Pazi tole:
To glede pripisa pri sodbah je res a vseeno primerjava uradnega sodišča s skupinico kolesarjev, ki kao zastopajo celotno ljudstvo a v bistvu ga ne niti približno nekako ni na mestu, se ti ne zdi?Zanimivo, da te ne moti "sodba v imenu ljudstva", ki jih vsak dan izdajajo slovenska sodišča. Jaz se nisem pod nobeno podpisal, kaj šele, da bi kakega sodnika izvolil.![]()
Si pa izvolil (ali imel možnost voliti) tiste, ki so sodnike ustoličili... pri teh samooklicanih "odrešenikih" nisi imel te možnosti, so se v dobri stari komunistični maniri kar sami proglasili za "ljudstvo"...Zanimivo, da te ne moti "sodba v imenu ljudstva", ki jih vsak dan izdajajo slovenska sodišča. Jaz se nisem pod nobeno podpisal, kaj šele, da bi kakega sodnika izvolil.![]()
Ma ne more biti enako, če se je do sodnikov prišlo preko takpnih ali drugačnih volitev ter imenovanj, kolesarji so pa ljudje, ki jih določene zadeve motijo in potem subjektivno delujejo ter kao predstavljajo (celotno) ljudstvo.Čisto enako je! 23% se jih s sodbo strinja, 23% jih je odločno proti, vsem ostalim se sladko jebe. Vsaka podobnost z aktualnim in predaktualnim političnim stanjem je namerna.