moramo, drugače je uravnilovkaMa ne vem, če bo kaj pomagalo.
Vi še vedno najraje primerjate bruto plačo zdravnika z vsemi dodatki in neto plačo čistilke na bolniški, po odštetem kreditu.
moramo, drugače je uravnilovkaMa ne vem, če bo kaj pomagalo.
Vi še vedno najraje primerjate bruto plačo zdravnika z vsemi dodatki in neto plačo čistilke na bolniški, po odštetem kreditu.
Torej priznaš, da zdravniške plače niso nič posebnega?moramo, drugače je uravnilovka
napram čistilkam čist primerljiveTorej priznaš, da zdravniške plače niso nič posebnega?
Jih ne sme oddelat legalno. Na črno šteje?Ko bo čistilka imela še 200 nadur in dežurstev, pa vikend in nočno delo, lahko primerjamo.
Ti si mi zanimiv. Povej ali si kdaj šel je koncesionarju? Ti si mi ali kot levičarji, tulijo eno delajo drugo. Poznam kar nekaj zdravnikov pa še vsak mi je rekel kakšni ste, govorite eno ko pa rabite zdravnika pa horuk k njemu ampak tistemu privatJih ne sme oddelat legalno. Na črno šteje?
Čisto vse ženske lahko dobijo ginekologa. Četudi v državi samo dva ostaneta, bo eden zagotovo pod povprečjem....lahko odkloni opredeljevanje novih zavarovank, ko doseže obremenitev slovenskega povprečja glavarinskih količnikov v tej dejavnosti.

ZabregIscem ortodonta.
Ajd da vidimo rezultat. Pa ne 2031. Ker otrok ima aparat v ustih, ortodobt pa rekel papa