Beraški zdravniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

shift

Guru
20. jul 2007
10.435
3.036
113
za šankom
In ti bi zdaj rad povedal, da si zaslužijo 5x večjo plačo od svojih kolegov in plačilo za čakanje na delo? To je za mene en navaden pohlep in čisto izsiljevanje. Imaš v bolnišnici še zelo veliko drugih strokovnjakov, pa niso tako pohlepni. Sem na strani Flisa, v tem primeru.
Že logika 5x večjo plačo ne pije vode. torej bi dobili 25k eur?

shift

Guru
20. jul 2007
10.435
3.036
113
za šankom
1000005122.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.906
14.032
113
Ko bosanci v firmi, ko se zgrupirajo in potem skupinsko grozijo, da bodo šli. :evil:
Tu je samo plačilna malo!? drugačna...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77
Saj, pa so plačani in to pošteno. Poglej si prvih 100 na lestvici.

malo si poglej koliko se rabi da se do tja prileze....potem maš redno delo, nadure in podobna jajca in vse skup nanese velike pare...btw nemc ki še srednje šole ni sposoben spacat skup vleče večjo plačo kot tile strokovnjaki, pa si modro tiho. pa od nemca nimaš nič, še nitke ni bil sposoben kupiti med kovidom, tu pa če zdravnik pacienta malo bolj grdo pogleda so že odvetniki itd....

ps če je tolk fajn zakaj ti ne greš med njih?

• Haha
Reactions: jonny77 in zakon
Ni potrebe, si ti podal odgovor. Se, pa mi tvoji kolegi smilijo in sočustvujem z njimi. :valjamse:
ja super....naj delajo za faking minimalca, al pa še bolše naj država priloži do minimalca, naj jim plačajo avtobus, pa en sendvič in sok za malico.....
pozimi pa sindikat zrihta pol svinjske polovice ....

• Haha
Reactions: zakon

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.038
1.469
113
Za izredne dvige plačnih razredov se mora direktor obrniti na MZ. Vsaj tako sem jaz razumel... MZ naj se zmiga...

Se pa potem počasi začenja "domino" efekt. V današnjem času je pač tako in tako je prav. Družba se stara, naše zavedanje o zdravju je vedno večje, naša pričakovanja vedno večja, osebje (sistem) je zato bolj obremenjeno.

In dvig plač v tem prioritetnem sistemu je pač nujno.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.828
1.825
113
Plača reši marsikaj, ne pa vsega. Pri masovnih odpovedih pogosto nakazuje, da znotraj sistem škripa organizacija in medsebojni odnosi.
A si raje na usranem delovnem mestu z nižjo plačo ali na usranem delovnem mestu z višjo plačo?
Kajti nobena vlada se noče ukvarjat s spremembo ostalih parametrov.
Predvsem zato, ker to zahteva več dela, še bolj pa zato, ker velike spremembe dajo rezultat šele čez nekaj mandatov, ko so na oblasti "ta drugi". To pa res ne gre, da bi nekdo drug pobral zasluge.

Dvignit plače pa je enostavna zadeva. Pritosneš gimb, sprejmeš zakon, čez 14 dni je stvar "rešena". Kot bonus dobiš skupino cca 8000 oseb, ki je idealen "notranji sovražnik" in na katere s prstom kažeš, ko gre vse v maloro.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.188
1.365
113
ja super....naj delajo za faking minimalca, al pa še bolše naj država priloži do minimalca, naj jim plačajo avtobus, pa en sendvič in sok za malico.....
pozimi pa sindikat zrihta pol svinjske polovice ....
Zakaj pa šele pozimi? Kakšen dan nazaj jih je bilo na avtocesti toliko da par ur niso vedeli kam z njimi!
Na svinjske polovice mislim.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Delajo za 10k+
za kolk recimo je delal bobi je ko zy***al Gorenje, za kolk ti dela npr. Stevanovič oz ex Vontova, za kolk dela uprava DARSa, Petrola, kakšne so plače županov, npr Jankovič, Arsenovič itd...? ja bo šlo?

Če pa ne gre in ne gre, kolk je recimo bašala SDjevka Tekavčičeva k je vlekla plačo predavateljice + pripravljenost (kot jo majo zdravniki, reševalci in podobne službe) in podobni heci? Tist te ne žuli?