Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Kakor sem razbral, je tole predlagala Nizozemska. Avstrija, Nemčija in Slovenija pa so proti. Sicer sem šel še enkrat kliknit članek, vendar je zaklenjen oz. zahteva naročnino. Prvič pa mi ga je odprlo
rolleyes-1.gif

Če se znajdemo izven šengna, kaj to pomeni? Ker v naši firmi delamo predvsem za Nemčijo in Avstrijo, bodo kake posledice, če smo izven šengena al pomeni šengen samo prosti pretok ljudi?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Če se znajdemo izven Schengna, uvedemo cestnino za vsak most in tunel, ukinemo 10 dnevno vinjeto in prodajamo samo mesečno in enoletno za obdobje naslednjih 24 mesecev. Nizozemci radi harajo na morje čez Slovenijo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.631
2.456
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mene pa nekaj zanima:
Hrvati nam pošiljajo migrante, mi smo jih sprejeli, ter sedaj hoteli poslati nazaj. Hrvati jih niso dolžni sprejeti nazaj Mi smo jih sedaj napotili naprej v Avstrijo.
Ali jih Avstrijci morajo sprejeti? In če ja, potem teoretično lahko migranti prepotujejo cel svet na ta način? Se pa bojim, da jih Avstrijci kot prvo ne bodo hoteli sprejeti in kot drugo jih bodo sprejeli, ampak jih bodo poslali nazaj v Slovenijo, ki jih bo sprejela odprtih rok....
Kako je s tem?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik logitechzvocnik pravi:

neuspešna integracija v družbo? sej vem, Slovenci smo krivi da je tako...

pod sliko je še par drugih komentarjev v katerih omenjajo koran, pa še kakšna zanimiva slika se najde od prijateljev kjer se hvalijo da so albanska mafija. Predvsem lahko rečemo, da so to bodoči uspešni ekonomisti.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.268
3.285
113
Citat:

Če je puška še lahko dobra replika Airsoft orožja (ampak dvomim) pa tile metki sigurno niso.

brez-naslova.png

Sicer pa tudi njegov bratranec ima podobne reči doma.
Kako enostavno bi policija prišla do podatkov samo z pregledom FB objav. Ampak verjetno ni interesa.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:

Če je puška še lahko dobra replika Airsoft orožja (ampak dvomim) pa tile metki sigurno niso.

brez-naslova.png

sicer ne pašejo v AK ampak očitno ima še kaj drugega doma na zalogi.

Se tip v komentarjih sam pohvali, da je puška prava.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
bolj zanimivo je da se ne ustanovi nobene "ZLOVENIJA" spletne strani kamor bi objavljali take slike iz facebooka. Konec koncev je to zelo podobna zgodba.

Predvsem bi bila uporabna za delodajalce.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
ne, obišče tiste z nutello
http://www2.gov.si/e-uprava/prijava_ok.nsf#

Anonimna e-prijava organiziranega kriminala

"Podrobno opredelitev kaznivih dejanj organizirane kriminalitete najdete v spodaj navedenih členih Kazenskega zakonika Republike Slovenije (KZ-1), in sicer:

- Preprodaja in tihotapstvo prepovedanih drog (186. in 187. člen KZ-1)

- Preprodaja in tihotapstvo orožja, blaga z dvojno rabo ali vojaške opreme in orožja
(307. člen KZ-1)

- Ilegalne migracije (308. člen KZ-1)
evil.gif

- Ponarejanje denarja (243. in 248. člen KZ-1)"

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
Skrbi število njegovih prijateljov, ki živijo v Kamniku, Domžalah ipd.....

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Skrbi številjo njegovih prijateljov, ki živijo v Kamniku, Domžalah ipd.....

Vem.
Saj moj post je bil izven konteksta.

Razmišljal sem, če bi na tisto stran, ki jo je dal Ytbnd, prijavil migrante.
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Zakaj? Sej so potem organi, ki raziščejo ali je nekaj res. Kako naj občan dokaže, če samo namigne, da ne nekje nekaj sumljivega dogaja.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ti si državljan Slovenije, kažeš ksenofobna nagnjenja, imaš avtomatično manj pravic od migrantov ali ksenofilov.

tebe bodo obravnavali po hitrem postopku

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.