Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Za zacetek izlocis banglades, maroko in podobne drzave pa bodo ze stotine nazaj posiljaliCitat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kako bodo našli ekonomske migrante ?
Okej, a pa ne vidiš kako neumen je ta ukrep?
Na meji jih bodo vrnili, migranti bodo v Zagrebu nenadoma pozabili od kod prihajajo in edina beseda, ki jim pade na pamet bo "Syria". Seveda so dokumente tudi čudežno zgubili.
Prstnih odtisov praktično ne jemljete torej boste enega in istega človek obravnavali dvakrat, samo pod drugim imenom in državljanstvom.
A tega v Tacnu ne jemljete?![]()
Oprosti ampak ti si bedak. Histericen bedak. Tudi ce bi imeli unikatne identifikatorje kot je npr prstni odtis, bi se zgodilo popolnoma enako. In to se lahko spremeni v infinitive loop ko se ga pac zavrne na podlagi odtisa in se cez tri dni zopet pojavi. In tako v nedogled. Tako da evforicno zahtevanje jemanja prstnih odtisov ne resi problema ki si ga izpostavil.
Enostavne resitve ni, bo pa potrebno kombinirati razlicne ukrepe. Prvo kar moramo doseci pa je da se razsiri glas da se jih ne jemlje vec v EU in da se ustavi dotok novih.
No to smo se ucili v tacnu in se kje drugje. Pa ce bos se na osebno noto igral bom zacel se jaz. Sam da ne bo pol spet jokanje po ZS-jih - kar sejes to zanjes
Sam zagovarjaš ta ukrep da se izloči nekatere države in se jih vrača nazaj na Hrvaško. Jaz sem ti samo povedal naravnost kako bedast ukrep je to, ker migranti niso neumni (prej nasprotno, so prebrisani) in jih boste imeli spet na meji pod drugim imenom.
Na kakšen način reševati ta problem ne vem, vem pa da samo zavračanje ne pripelje nikamor (ker nam je verjetno vsem jasno, da jih hrvati ne bodo vračali nazaj v Srbijo).
Jemanje odtisov popolnim neznancem brez dokumentov je nekako minimalna stvar, ki bi jo morali izvajati glede na to, da jih spuščate v Schengen.
Glede širjenja glasu, da se jih v EU ne sprejema več vsepovprek se strinjam s tabo ampak vi kot policisti tega ne morete početi, to je v domeni politike.
Glede tvojega zadnjega stavka, jemljem ga kot grožnjo - če že misliš srat po men. Vidim pa da si hitro užaljen že, če samo človek Tacen omeni. Se pa vedno odzoveš na isti način, z žalitvami ali grožnjo.
Drugič pa vdihni in izdihni preden napišeš kak tak histeričen stavek "out of nowhere".