Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
38.683
11.644
113
Mislim eazy, če bi SSKJ imel slike, bi bila tvoja zraven besede - vztrajnost -.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.026
-1.285
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

ko se bo en tvoj vrgel z bombo nad naše civile, bo to problem

eazy-ju ne bo problem, ker itak skoz doma za računalnikom visi. Kaka privat hiša v zelo zabačenem selu ponavadi ni ogrožena.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
ti si ksenofob zaradi rasisticnih nebuloz....
Te fore ne primejo več, lahko si jih zatakneš za turban
rolleyes-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
http://www.24ur.com/novice/slo...preplezati.html

....

A vas lahko vprašam nekaj ... kaj bi ta južnjak rad s tem videom povedal? Ne razumem njegovega videa. Kaj mu ne paše? Je tudi on mogoče en od tistih, ki so pobegnili v drugo državo, v tem primeru v slovenijo? Temu jugoviču bi jaz samo eno stvar povedal ... utihni pa bodi srečen, da si v sloveniji, če ti pa kaj ne paše, pa ****** nazaj od koder si prišel, s prvim vlakom! Upam, da se je zahaklal tam, pa da več ni prišel ven.

Niti ne vem kaj ga moti ta ograja? Ograje so namenjene, da ne vdiraš v tujo lastnino, se pravi se obvaruješ pred tujci. Če je bodeča žica ali navadna ograja, nimaš kaj hoditi čez njo. Če si pa tako neumen, da boš lezel v bodečo žico, pa lezi, zaradi mene se lahko vržeš na njo.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

isti ste vsi musoti

Potem pa bodi vsaj iskren in reci da si ksenofob in ne pakiraj naci drisko v lep paketek demokraticnosti.

Zakaj pa potem sam ne priznas, da si ksenofob eazy?
Tvoja sveta knjiga, ki uci vernike pedofilije, uci tudi, da so kristjani kafirji, ker ne verjamejo v Allaha, torej ste vsi muslimani, po logiki, ksenofobi ocitno.
Zdaj pa mi ti povej in se sam odloci, ali si muliman in ksenofob do ostalih ver, ali pa si KAFIR. Torej?

bos znal sam preveriti kaksno neumnost si zapisal?

Torej jaz se ne strinjam z vrednotami islama in sem ksenofob. Koran pa uci, da so vsi ljudje, ki niso muslimani kafirji in si s tem zasluzijo pekel, a musimani, ki to verjamejo niso ksenofobi? Saj ni cudno, da ste se vedno v letu 1440
stupid-1.gif
Logika na ravni paramecija.

ne, ti si ksenofob zaradi rasisticnih nebuloz....

o Islamu pa nimas blage veze

Res je pojma nimate. To je religija miru. O tem priča vrsto miroljubnih dejanj v zgodovini te religije. Sicer njihov nasprotni pol ni čisto nič boljši ampak tukaj pač govorimo o Islamu. Itak so religije izvor večine zla na zemlji ampak ta je pa pa še v tem času zastavonoša.

Pa LP

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bedak! Pa ne samo zaradi plezanja skozi ograjo....

Jao tega je treba dat na drugo stran žice !

Moral bi policijskega psa spustiti proti njemu potem naj pa izbere ali zobje ali rezila
evil.gif

Evo cel video,ki ugotavlja kako ostre so britvice in da je nemogoče čez take ovire !Za test vzame balone,hlače in tudi prašiæjo kožo!!
stupid-1.gif

Potem pa pride konj in kmet..
rolleyes-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bedak! Pa ne samo zaradi plezanja skozi ograjo....

Jao tega je treba dat na drugo stran žice !

Moral bi policijskega psa spustiti proti njemu potem naj pa izbere ali zobje ali rezila
evil.gif

Evo cel video,ki ugotavlja kako ostre so britvice in da je nemogoče čez take ovire !Za test vzame balone,hlače in tudi prašiæjo kožo!!
stupid-1.gif

Potem pa pride konj in kmet..
rolleyes-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.951
5.319
113
Prasicja koza...ker je podobna cloveski....da ne bos prevec
bonk.gif

Lahko pa svojo nastavis?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:Ja se strinjam z izrednimi ukrepi. Vojsko na meje z dovoljenjem za uporabo orožja. 7,62 v čelo takih kot je tisti avtor selfija na sliki gorečih šotorov v Brežicah. Čez Bolgarijo zaradi samo ene "zablodele" krogle ne gre nihče. Policisti pa po zapisih na FB točno vedo, kdo dela težave. Če eden ni dovolj, AK47 jih ima 30 v šaržerju. Pa tromblonske se tudi da izstreljevati z AK47 (sam tega nisem poskusil).
Strašni junaki. Pojdi v politiko in odobri uporabo orožja na meji. Čez 10, 20 ali 30 let, pa ti bodo sodili na nekem mednarodnem sodišču. Ni več vse dovoljeno kot je bilo v neki državi pred nekaj desetletji. Pa ne bi nadaljeval, ker bo tema zašla.

Pa pojdi čez bolgarsko mejo in drži fakiča v zrak. Eden od ilegalcev je poskusil, pa nobeden več. Vojska ima ustavno dolžnost varovanja meja, po potrebi z vsemi sredstvi. Seveda pa je druga varianta, odpreti vse meje in ukiniti ves nadzor. Da pa bo nek hanžek rekel da gre lahko kdorkoli čez mejo po svoje in brez papirjev, pa ga je treba razglasiti in obsoditi kot veleizdajo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.941
10.096
113
MB
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:

....

A vas lahko vprašam nekaj ... kaj bi ta južnjak rad s tem videom povedal? Ne razumem njegovega videa. Kaj mu ne paše? Je tudi on mogoče en od tistih, ki so pobegnili v drugo državo, v tem primeru v slovenijo? Temu jugoviču bi jaz samo eno stvar povedal ... utihni pa bodi srečen, da si v sloveniji, če ti pa kaj ne paše, pa ****** nazaj od koder si prišel, s prvim vlakom! Upam, da se je zahaklal tam, pa da več ni prišel ven.

Niti ne vem kaj ga moti ta ograja? Ograje so namenjene, da ne vdiraš v tujo lastnino, se pravi se obvaruješ pred tujci. Če je bodeča žica ali navadna ograja, nimaš kaj hoditi čez njo. Če si pa tako neumen, da boš lezel v bodečo žico, pa lezi, zaradi mene se lahko vržeš na njo.

meni je ta tip eden izmed največjih cepcev kar sem jih kdaj videl, se isto sprašujem kot ti, a on je mislil da bo na žici sladkorna pena ?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se je samo smejalo, ko je [cenzura] probal splezat skoz. Ko neka A je to varjanta
hysterical-1.gif

Ja ampak on je ugotovil,da je to nemogoče,nakar pridem kmet in konj,ki pa pravta da je to mala malca
hysterical-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.280
6
38
SI
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se je samo smejalo, ko je [cenzura] probal splezat skoz. Ko neka A je to varjanta
hysterical-1.gif

Ja ampak on je ugotovil,da je to nemogoče,nakar pridem kmet in konj,ki pa pravta da je to mala malca
hysterical-1.gif

Kaj pa taka mestna srajca kot Adnan ve... "novinar"
bonk.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:

....

meni je ta tip eden izmed največjih cepcev kar sem jih kdaj videl, se isto sprašujem kot ti, a on je mislil da bo na žici sladkorna pena ?

Itak æef..æina, pobegnil od doma zdaj bo pa v drugi državi pameten in vlačil svoje gor in domačinom govoril kaj in kako, isto ona Fadila ali Faila al kaj je že, oni v tretji državi red delajo, domov naj grejo in si jih v Bosno vlačijo, zalega ena
10.gif

Zanimivo, skupno jim je to, da je povsod islam, da so vsi totalno nerazviti, da vsi bežijo pred tem islamom in zaostalostjo, ampak kjer je le prilika bi to isto uvajali.
crazy1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.