Prevleka proti toči

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
783
-9
16
Katera prevleka se je v praksi pri vas izkazala za učinkovito pri varovanju vozila proti toči? Imam suv vozilo.

22. jul 2007
13.947
1.964
113
124
Saj izbire na trgu ni veliko, če padajo pinkponk žogice ti nobena ne pomaga.
Drugače kakšne iz withcarja.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.580
16.888
113
Tudi po mojih izkušnjah so raznorazne (podložene) prevleke uporabne bolj kot ne zgolj za majhna zrna toče, pri pinkponk žogicah ali čemu večjemu pa bi morda pomagal samo kakšen "balon" (glej sliko spodaj) oz. kaj podobnega kar je tudi na voljo na trgu kot zaščita pred točo pa še tu kar malo dvomim glede na to s kakšno silo to useka. Zavarovanje vozila za točo pa drugače res ni drago, v večini primeriov je govora o zgolj nekaj deset evrih na leto ampak kljub temu osebno veliko bolj preferiram, da mi sploh ni treba popravljati vozila (ne glede na to kdo plača popravilo) tako da je neke vrste zaščita (garaže, nadstreški, baloni, prevleke, ..) vseeno več kot dobrodošla reč.

V5SCCBFRARLNNNVCA36L6BWBKI.jpg

Tole pa je pri meni v praksi že konkretno preizkušena zadeva in je res super zaščita na splošno in proti toči ampak kot rečeno samo v primeru bolj ali manj majhne toče:
pokrowiec-samochodowy-carblix-ochrona-przed-gradob

hail-car-cover-SUV-7.jpg

02109a1c-794d-4630-a259-f30469f6b82e.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___.jpg

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.615
979
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
To imam tudi jaz ampak ne morem delit realne izkušnje, ker še ni sekalo po njej..sem jo pa lani ene parkrat preventivno na hitro zmontiral, ko se je pripravljalo na nevihto in montaža je res enostavna. Jo imaš v minuti na svojem mestu in lepo našponano.

• Všeč mi je
Reactions: Matey